lv
coj9BSaj340p2qhxybvLpFbjILKmTkvpB7b7e4p0
1217274

Bargie sodi dzērājšoferiem iezīmējuši pozitīvu tendenci. Kādu?

Bargie sodi dzērājšoferiem iezīmējuši pozitīvu tendenci. Kādu?

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina, ka, neskatoties uz to, ka teju katru dienu uz Latvijas ceļiem tiek pieķerti autovadītāji stiprā alkohola reibumā, kopumā situācijā vērojams uzlabojums.

Policijas priekšnieks skaidroja, ka pērn nedēļas laikā policija fiksēja apmēram 70-80 šāda veida pārkāpumus, savukārt šī gada pirmajās nedēļās vidēji ir bijis zem 50 pārkāpumiem nedēļā.

Ruks gan aicina pagaidām nesteigties ar secinājumiem par jaunās sodu sistēmas sekmēm, jo norma par bargākiem sodiem dzērājšoferiem spēkā stājusies vien relatīvi nesen.

Ašeradens: Ja atteiksimies no kāda nodokļa, būs cita nodokļa celšanu

Ja Latvijā ir vēlme atteikties no kāda nodokļa, jādomā par kāda cita nodokļa celšanu, intervijā Latvijas Radio norādīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Viņš skaidroja, ka patlaban notiek rūpīga sagatavošanās nodokļu pārskatīšanai, to plānojot no...

Deputāti pārrunās higiēnas preču un primārās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību mazaizsargātajiem

Šodien plkst. 13.30 Sociālo un darba lietu komisijas Nevienlīdzības mazināšanas apakškomisijas sēdē deputāti pārrunās higiēnas preču un primārās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību mazaizsargātām iedzīvotāju grupām.

Uz sēdi aicināti Labklājības min...

ZZS neatbalsta Levitu, jo plāno Valsts prezidenta amatam virzīt savu kandidātu

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija Valsts prezidenta amatam plāno virzīt savu kandidātu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina frakcijas priekšsēdētājs Uldis Augulis.

Tas nozīmētu, ka ZZS neatbalstītu esošā Vals...



Komentāri