lv
ZqYERtvazPIp850dYmi7Ij7zMZ4Xtvoh7MMZUbTK
1217056

Deputāti pārrunās higiēnas preču un primārās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību mazaizsargātajiem

Deputāti pārrunās higiēnas preču un primārās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību mazaizsargātajiem

Šodien plkst. 13.30 Sociālo un darba lietu komisijas Nevienlīdzības mazināšanas apakškomisijas sēdē deputāti pārrunās higiēnas preču un primārās veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību mazaizsargātām iedzīvotāju grupām.

Uz sēdi aicināti Labklājības ministrijas, Veselības ministrijas, Finanšu ministrijas, Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas pašvaldību savienības, Lielo pilsētu asociācijas un Reģionālo Sociālo dienestu pārstāvji.

Sēde notiks Sociālo un darba lietu komisijas sēžu zālē Jēkaba ielā 10/12, 210.telpā un videokonferences formātā.

ZZS neatbalsta Levitu, jo plāno Valsts prezidenta amatam virzīt savu kandidātu

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija Valsts prezidenta amatam plāno virzīt savu kandidātu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina frakcijas priekšsēdētājs Uldis Augulis.

Tas nozīmētu, ka ZZS neatbalstītu esošā Vals...

Sporta infrastruktūras pieejamība ir mūsu Ahilleja papēdis - paralimpieši

Sporta infrastruktūras pieejamība personām ar invaliditāti Latvijā ir liela problēma, pēc pirmdien notikušās tikšanās ar Valsts prezidentu Egilu Levitu Rīgas pilī žurnālistiem teica Latvijas Paralimpiskās komitejas (LPK) prezidente Daiga Dadzīte.

Līdz t...

Čakša: Šogad jāievieš studiju maksas kompensācija skolotājiem
Rīga, 7.febr., LETA. Viens no šī gada budžeta uzdevumiem ir skolotāju studiju maksas kompensācijas ieviešana, lai mācību maksu varētu segt jau no 1.septembra, aģentūrai LETA pauda izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Rīga, 7.febr., ...



Komentāri