lv
UH3vzZll6ETLWoGqGa7L4BFyL8OVKdZMnaG5bSgx
1216829

Vietām Latgalē, Kurzemē un Latvijas centrālajā daļā autoceļi apledo

Vietām Latgalē, Kurzemē un Latvijas centrālajā daļā autoceļi apledo

Apledojums vietām Latgalē, Kurzemē un Latvijas centrālajā daļā otrdienas rītā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 57 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Liepājas, Talsu, Tukuma, Dobeles, Jelgavas, Rīgas, Ogres, Daugavpils, Rēzeknes un Ludzas apkārtnē.

Saglabājas neseno nokrišņu un atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem pārsvarā Kurzemē un Zemgalē. Transportlīdzekļa masas ierobežojumi ieviesti 46 grants ceļu posmos.

Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Otrdienas rītā pārsvarā apmākušās debesis
Rīga, 7.febr., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, kas vietām nedaudz skaidrojas, un nav ievērojamu nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 7.febr., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, kas vietām nedaudz skai...

Notiks "Eco Baltia" vebinārs par obligāciju publisko piedāvājumu
Rīga, 7.febr., LETA. Šodien notiks vides resursu apsaimniekošanas uzņēmumu grupas "Eco Baltia" organizētais vebinārs, kurā investoriem būs iespēja uzdot un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar uzņēmuma pirmo nenodrošināto trīs ...
Sarunu seriālā "Kur mākslā ir karjera?" pievērsīsies sadarbības veidošanai ar māksliniekiem un organizācijām
Rīga, 7.febr., LETA. Šodien norisināsies pirmā Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) sarunu seriāla "Kur mākslā ir karjera?" tikšanās, kurā plānots diskutēt par sadarbības veidošanu ar māksliniekiem un organizācijām, aģentūru LETA informēja LMA sabiedrisko...


Komentāri