lv
c5UrxAMe2pv83XYt14daalZvhu8lEl6uPsUrKQh4
1216611

Otrdienas rītā pārsvarā apmākušās debesis

Otrdienas rītā pārsvarā apmākušās debesis
Rīga, 7.febr., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, kas vietām nedaudz skaidrojas, un nav ievērojamu nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 7.febr., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, kas vietām nedaudz skaidrojas, un nav ievērojamu nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dažviet Kurzemē un Vidzemē sabiezējusi migla. Pūš lēns vējš no dažādiem virzieniem.

Gaisa temperatūra +1..-4 grādi, vietām Vidzemē līdz -8 grādiem. Zemākā gaisa temperatūra naktī bija -8 grādi Rūjienas novērojumu stacijā un arī rietumos no Cēsīm.

Lielā Latvijas daļā saglabājas plāna sniega kārta, valsts austrumos tā ir biezāka. Alūksnē un Dagdā ir aptuveni 20 centimetrus dziļš sniegs.

Rīgā mākoņains rīts, pūš lēns ziemeļrietumu vējš, gaisa temperatūra 0..+1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,3 grādiem Alūksnē un Dagdā līdz +3,7 grādiem Kolkā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 6.februārī bija +20..+21 grāds Portugālē un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -22..-24 grādi kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā, kā arī -26 grādi Krievijā.

Notiks "Eco Baltia" vebinārs par obligāciju publisko piedāvājumu
Rīga, 7.febr., LETA. Šodien notiks vides resursu apsaimniekošanas uzņēmumu grupas "Eco Baltia" organizētais vebinārs, kurā investoriem būs iespēja uzdot un saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar uzņēmuma pirmo nenodrošināto trīs ...
Sarunu seriālā "Kur mākslā ir karjera?" pievērsīsies sadarbības veidošanai ar māksliniekiem un organizācijām
Rīga, 7.febr., LETA. Šodien norisināsies pirmā Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) sarunu seriāla "Kur mākslā ir karjera?" tikšanās, kurā plānots diskutēt par sadarbības veidošanu ar māksliniekiem un organizācijām, aģentūru LETA informēja LMA sabiedrisko...
Deputāti spriedīs par reģionālo autobusu karteļa zaudējumu atlīdzināšanas iespējām
Rīga, 7.febr., LETA. Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēdē šodien paredzēts spriest, kā varētu atgūt zaudējumus, kurus nodarījusi uzņēmumu aizliegtā vienošanās par reģionālo autobusu pasažieru pārvadājumu iepirkumu.

Rīga, 7.febr...



Komentāri