lv
ydWX0aUP4Bc4todi9zqCyZkmE8BT9O45wxf4SvAG
1192347

Šlesers un Valainis atzinīgi vērtē iespēju atgriezt 'veco' ostu pārvaldības modeli

Šlesers un Valainis atzinīgi vērtē iespēju atgriezt 'veco' ostu pārvaldības modeli
Saeima ceturtdien, 2. februārī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Ostu likumā, kas paredz līdz šā gada 31. decembrim pagarināt termiņu Rīgas un Ventspils brīvostu pārvalžu likvidācijai, vienlaikus partija "Latvijas pirmajā vietā" un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) atzinīgi vērtēja komisijas priekšlikumu izstrādāt alternatīvu likumprojektu, paredzot pārskatīt 13. Saeimas iecerēto ostu pārvaldības reformu.
Aiva Vīksna: Sievietes – Latvijas ekonomikas virzītājspēks
Gudras, aktīvas, dinamiskas un viedas. Tādas ir Latvijas sievietes, ko man nācies sastapt divdesmit gadu laikā, vadot biedrību "Līdere" , kas palīdzējusi spert pirmos soļus biznesā vairāk nekā sešsimt jaunajām uzņēmējām no visdažādākajām nozarēm. Gluži...
Vakar uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēti 33 likumpārkāpēji

Valsts robežsardzes (VRS) amatpersonas trešdien uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 33 likumpārkāpējus, informēja VRS.

Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens Ukrainas pilsonis, kurš robežsargiem uzrādīja viltotu Ukrainas transportl...

Janvāris Latvijā bijis trešais mitrākais novērojumu vēsturē

Šā gada pirmajā mēnesī nokrišņu daudzums Latvijā vidēji sasniedza 80,9 milimetrus jeb 160% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotie dati.

Tādējādi pagājušais mēnesis kļuva par trešo nokrišņiem bagātāko janvāri val...



Komentāri