lv
ApBlHI1m03k3o4SPQP5h6srzNXwI2z8x1NiukXgi
1192346

Aiva Vīksna: Sievietes – Latvijas ekonomikas virzītājspēks

Aiva Vīksna: Sievietes – Latvijas ekonomikas virzītājspēks
Gudras, aktīvas, dinamiskas un viedas. Tādas ir Latvijas sievietes, ko man nācies sastapt divdesmit gadu laikā, vadot biedrību "Līdere" , kas palīdzējusi spert pirmos soļus biznesā vairāk nekā sešsimt jaunajām uzņēmējām no visdažādākajām nozarēm. Gluži tāpat, kā šajā laika periodā ir mainījusies mūsu sabiedrība, ir mainījusies arī attieksme pret sievietēm biznesā – šodien vairs nevienu neizbrīna sieviete uzņēmēja.
Vakar uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēti 33 likumpārkāpēji

Valsts robežsardzes (VRS) amatpersonas trešdien uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 33 likumpārkāpējus, informēja VRS.

Terehovas robežkontroles punktā konstatēts viens Ukrainas pilsonis, kurš robežsargiem uzrādīja viltotu Ukrainas transportl...

Janvāris Latvijā bijis trešais mitrākais novērojumu vēsturē

Šā gada pirmajā mēnesī nokrišņu daudzums Latvijā vidēji sasniedza 80,9 milimetrus jeb 160% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotie dati.

Tādējādi pagājušais mēnesis kļuva par trešo nokrišņiem bagātāko janvāri val...

No ES struktūrfondu daudzgadu budžeta ekonomikā investēs teju miljardu

No Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu daudzgadu budžeta Latvijas ekonomikā tiks investēts gandrīz miljards eiro, lai sekmētu digitālo transformāciju uzņēmējdarbībā, celtu uzņēmumu konkurētspēju, eksportspēju un produktivitāti, mazinātu nevienlīdzību...



Komentāri