lv
5x1GVG3cOO62Ec8e5yiyamyrDaTBdRHJlRN0yLOV
1148606

Par maz! Tikai 38% aptaujāto Latvijā dienā izdzer divus litrus ūdens

Par maz! Tikai 38% aptaujāto Latvijā dienā izdzer divus litrus ūdens

Tikai 38% respondentu dienā izdzer divus litrus ūdens, secināts "Benu aptiekas" Veselības monitoringa datos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS.

Aptaujas dati liecina, ka gandrīz puse jeb 49% respondentu, ka dienā izdzer aptuveni litru ūdens vai mazāk, turpretim 4% - aptuveni trīs litrus vai vairāk. Vēl 5% respondentu norādījuši, ka ūdeni nedzer, bet 4% nevarēja sniegt noteiktu atbildi. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu datiem, samazinājies to respondentu īpatsvars, kuri dienā izdzer aptuveni litru ūdens vai mazāk.

Ikdienā ūdeni vairāk uzņem sievietes - kopumā dienas laikā ūdeni patērē 93% aptaujāto sieviešu. Tikmēr no aptaujātajiem vīriešiem dienas laikā ūdeni patērē 89%.

Aptauja veikta sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS, aptaujājot 1005 Latvijas iedzīvotājus.

Diāna Suprunoviča: Vietējo ražotāju konkurētspēju var veicināt elektroenerģijas tirgus sakārtošana
Ja vienā vārdā vajadzētu raksturot 2022. gadu, PATA grupa, kas ir viens no lielākajiem zāģmateriālu un kurināmās koksnes produktu ražotājiem, un daudzi citi Latvijas ražošanas uzņēmumi to sauktu par izaicinošu. Pēdējo mēnešu galvenā problēma ir bijusi ...
Wizards oficiāli maiņas darījumā iegūst Nanu, atvadoties no Hačimuras

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" pirmdien maiņas darījumā no Losandželosas "Lakers" ieguva aizsargu Kendriku Nanu, atvadoties no uzbrucēja Rui Hačimuras.

Tāpat "Wiz...

Hermanis valsts teātrī uzvedas kā savā privātajā, saka kolēģis
Kultūras ministrijai ik pēc pieciem gadiem būtu jāveic teātru un citu tās pakļautībā esošu valsts kapitālsabiedrību vadītāju darba izvērtējums vai arī jārīko jauns konkurss, tā "Delfi TV" raidījumam "Kultūrklubs" pauda Latvijas Leļļu teātra direktors, ...


Komentāri