lv
GH9rUQqEdY2E0kfEEFnkDHIITR9BRNDYkMQrZvHX
1148378

Hermanis valsts teātrī uzvedas kā savā privātajā, saka kolēģis

Hermanis valsts teātrī uzvedas kā savā privātajā, saka kolēģis
Kultūras ministrijai ik pēc pieciem gadiem būtu jāveic teātru un citu tās pakļautībā esošu valsts kapitālsabiedrību vadītāju darba izvērtējums vai arī jārīko jauns konkurss, tā "Delfi TV" raidījumam "Kultūrklubs" pauda Latvijas Leļļu teātra direktors, režisors Mārtiņš Eihe. Viņam tika lūgts komentēt situāciju Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, kurā pēc vairākām sūdzībām ministrija nolēma nepagarināt līgumu ar līdzšinējo vadītāju Danu Bjorku un izsludināt jaunu konkursu.
Siera klubs: Latvijā siera kvalitāte augsta, bet tiem grūti konkurēt Eiropā

Latvijā ir kvalitatīvi sieri, bet tiem ir grūti konkurēt Eiropas tirgū, atklāja biedrības "Siera klubs" valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova.

Kā norādīja Davidanova, Latvijas ražotāju konkurētspēju ietekmē atšķirības svaigpiena iepirkuma cenās, Latvij...

Nu gan iekūlusies! VDD sācis pārbaudi par Grevcovas izteikumiem

Valsts drošības dienests (VDD) sācis pārbaudi par Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas ("Stabilitātei") publiskajiem izteikumiem Latvijas Okupācijas muzejā, kuros daļa sabiedrības saklausījusi iespējamu Latvijas okupācijas fakta noliegšanu.

Kā informēja...

Ar tiesa lēmumu piešķir patvērumu Latvijā Navaļnija atbalstītājam no Krievijas

Administratīvā rajona tiesa Jelgavā janvāra sākumā pretēji Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) lēmumam uzdevusi valstij sniegt patvērumu Latvijā kādam opozicionāra Alekseja Navaļnija atbalstītājam no Krievijas, liecina publiski pieejamais t...



Komentāri