lv
d42tdYrCfNOSYvGVwpSg55MRks3tZSnH2FlZzfSF
1148597

Diāna Suprunoviča: Vietējo ražotāju konkurētspēju var veicināt elektroenerģijas tirgus sakārtošana

Diāna Suprunoviča: Vietējo ražotāju konkurētspēju var veicināt elektroenerģijas tirgus sakārtošana
Ja vienā vārdā vajadzētu raksturot 2022. gadu, PATA grupa, kas ir viens no lielākajiem zāģmateriālu un kurināmās koksnes produktu ražotājiem, un daudzi citi Latvijas ražošanas uzņēmumi to sauktu par izaicinošu. Pēdējo mēnešu galvenā problēma ir bijusi augstā elektroenerģijas cena. Situācijas risinājums, neapšaubāmi, ir elektroenerģijas tirgus sakārtošana, tostarp attīstot arī alternatīvās elektroenerģijas ražošanas un izmantošanas noteikumus.
Wizards oficiāli maiņas darījumā iegūst Nanu, atvadoties no Hačimuras

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" pirmdien maiņas darījumā no Losandželosas "Lakers" ieguva aizsargu Kendriku Nanu, atvadoties no uzbrucēja Rui Hačimuras.

Tāpat "Wiz...

Hermanis valsts teātrī uzvedas kā savā privātajā, saka kolēģis
Kultūras ministrijai ik pēc pieciem gadiem būtu jāveic teātru un citu tās pakļautībā esošu valsts kapitālsabiedrību vadītāju darba izvērtējums vai arī jārīko jauns konkurss, tā "Delfi TV" raidījumam "Kultūrklubs" pauda Latvijas Leļļu teātra direktors, ...
Siera klubs: Latvijā siera kvalitāte augsta, bet tiem grūti konkurēt Eiropā

Latvijā ir kvalitatīvi sieri, bet tiem ir grūti konkurēt Eiropas tirgū, atklāja biedrības "Siera klubs" valdes priekšsēdētāja Vanda Davidanova.

Kā norādīja Davidanova, Latvijas ražotāju konkurētspēju ietekmē atšķirības svaigpiena iepirkuma cenās, Latvij...



Komentāri