lv
lKwlzrJg620snFmZXT69csNzNOKbaSvj6rBdtJ4t
1136310

Jēkabpilieši savos īpašumos cīnās ar plūdu radītajām sekām

Jēkabpilieši savos īpašumos cīnās ar plūdu radītajām sekām
Jēkabpils novada pašvaldība izplatījusi paziņojumu ar aicinājumu iedzīvotājus veikt savu īpašumu, tajā skaitā pagalmu un dārzu, atsūknēšanu no palu ūdens. Nu jau četru dienu garumā savus pagrabus no ūdens cenšas atbrīvot Zvejnieku ielas iedzīvotāji. Tā ir viena no tām ielām, kas sākoties plūdiem Jēkabpilī applūda visātrāk. Tā atrodas Daugavas kreisajā krastā, un te vēl rīta pusē brīdinājums par evakuāciju nebija atcelts, taču Latvijas Radio novēroja, ka iedzīvotāji atradās savās mājās, cīnoties ar plūdu radītajām sekām. Lielākā daļa uzrunāto te dzīvojošo savus īpašumus ir apdrošinājuši, un cer uz kompensācijām.
Siguldā aiztur vīrieti par Ukrainas karoga zādzību
Policisti aizturējuši vīrieti par Ukrainas karoga zādzību, kas bija uzvilkts mastā pie Siguldas novada domes, aģentūru LETA informēja Valsts policija.
Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz otrdienas rītam sasnieguši 116 950 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 870 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī...

Mūrniece ieradusies vizītē Ukrainā

Latvijas aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA) ieradusies vizītē Ukrainā, un tā ir viņas pirmā vizīte šajā valstī kopš stāšanās aizsardzības ministres amatā, otrdien paziņojis Ukrainas Augstākās radas priekšsēdētājs Ruslans Stefančuks.

"Priecājos sv...



Komentāri