lv
lXDD7KSNMWD4FfqYuQ8mdAKsoIj8rI7vplEHAhrN
1135745

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz otrdienas rītam sasnieguši 116 950 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 870 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī Krievija zaudējusi 3121 tanku, 6215 bruņutransportierus, 2104 lielgabalus, 441 daudzlādiņu reaktīvo iekārtu, 220 zenītartilērijas iekārtas, 286 lidmašīnas, 276 helikopterus, 1872 bezpilota lidaparātus, 749 spārnotās raķetes, 4877 automobiļus un autocisternas, 17 kuģus un ātrlaivas, kā arī 190 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Mūrniece ieradusies vizītē Ukrainā

Latvijas aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA) ieradusies vizītē Ukrainā, un tā ir viņas pirmā vizīte šajā valstī kopš stāšanās aizsardzības ministres amatā, otrdien paziņojis Ukrainas Augstākās radas priekšsēdētājs Ruslans Stefančuks.

"Priecājos sv...

Siguldā aiztur vīrieti par Ukrainas karoga zādzību

Policisti aizturējuši vīrieti par Ukrainas karoga zādzību, kas bija uzvilkts mastā pie Siguldas novada domes, informēja Valsts policija.

Šis vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un narkotiku lietošanu. Turklāt pērn Valsts p...

Naktī Latvijā daudzviet gaidāms lietus un slapjš sniegs

Naktī uz trešdienu daudzviet Latvijā līs un snigs slapjš sniegs, vairāk nokrišņu būs valsts austrumos, prognozē sinoptiķi.

Naktī un no rīta rietumu un centrālajos novados debesis brīžiem skaidrosies. Uz autoceļiem daudzviet veidosies apledojums. Pūtīs l...



Komentāri