lv
eKt7E627G7LEJHKdtHiw9UwSpqF8ezFIkCChhfWI
1132545

KP nosaka 2 miljonu eiro sodu 3 sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējiem

KP nosaka 2 miljonu eiro sodu 3 sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējiem

Konkurences padome (KP) konstatējusi trīs sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzēju ar reģionālajiem autobusiem aizliegtu vienošanos, kopā piemērojot naudas sodus teju divu miljonu eiro apmērā, informēja KP pārstāvji.

KP konstatējusi pārkāpumus Konkurences likumā un līgumā par Eiropas Savienības darbību.

Plašāk par pieņemto lēmumu saistībā ar aizliegto vienošanos, kas skar reģionālo autobusu maršrutu tirgus sadali, KP informēs trešdien.

Cihanouska dēvē par farsu Baltkrievijā pret viņu sākto tiesas prāvu

Baltkrievijas demokrātiskās opozīcijas kustības līdere Svjatlana Cihanouska intervijā ziņu aģentūrai AFP nodēvēja par farsu un šovu Minskā pret viņu aizmuguriski sākto tiesas prāvu, norādot, ka viņai nav dota piekļuve tiesas dokumentiem pirms prāvas sā...

Pieminot Dnipro nogalinātos, Maskavā noliek ziedus pie Ukrainkas pieminekļa

Pieminot Krievijas raķetes triecienā Ukrainas pilsētā Dnipro nogalinātos vairākus desmitus cilvēku, Maskavas centrā tiek nolikti ziedi pie pieminekļa ukraiņu dzejniecei Lesjai Ukrainkai.

Sociālajos tīklos un neatkarīgajos interneta medijos publiskotie f...

Kolkā glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku

Kolkas pagastā pirmdien glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Jau ziņots, ka Tērvetes novadā svētdien no ūdenstilpnes izcelti divi bojāgājušie, līdz ar to kopumā aizvadītajās brīvdienās ūde...



Komentāri