lv
bXQ1zghTGE2t2Try91mYjBUpSTO9guj7AiVKgjPX
1132543

Pieminot Dnipro nogalinātos, Maskavā noliek ziedus pie Ukrainkas pieminekļa

Pieminot Dnipro nogalinātos, Maskavā noliek ziedus pie Ukrainkas pieminekļa

Pieminot Krievijas raķetes triecienā Ukrainas pilsētā Dnipro nogalinātos vairākus desmitus cilvēku, Maskavas centrā tiek nolikti ziedi pie pieminekļa ukraiņu dzejniecei Lesjai Ukrainkai.

Sociālajos tīklos un neatkarīgajos interneta medijos publiskotie fotoattēli liecina, ka pie pieminekļa nolikti ziedi un rotaļlietas, kā arī ierāmēta fotogrāfija, kurā redzama raķetes sagrautā daudzdzīvokļu ēka.

Jau ziņots, ka no Krievijas bumbvedēja raidītai raķetei sestdien trāpot deviņstāvu dzīvojamai ēkai Dnipro, nogalināti vismaz 40 cilvēki.

Kolkā glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku

Kolkas pagastā pirmdien glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Jau ziņots, ka Tērvetes novadā svētdien no ūdenstilpnes izcelti divi bojāgājušie, līdz ar to kopumā aizvadītajās brīvdienās ūde...

Šogad cer pakāpeniski mazināt sociālās nevienlīdzības plaisu

Labklājības ministrija (LM) 2023. gadam ir definējusi vairākas prioritātes, kas vērstas uz pakāpenisku ienākumu nevienlīdzības mazināšanu un sociālo pakalpojumu pilnveidi, informēja LM Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists Egils Zariņ...

CIP pirms kara brīdinājis Zelenski par Krievijas atentātu plāniem, atklāj medijs
ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) direktors Bils Bērnss pirms kara sākuma apmeklēja Ukrainu, lai brīdinātu prezidentu Volodimiru Zelenski par Krievijas plāniem viņu nogalināt, ziņoja britu laikraksts "The Independent".


Komentāri