lv
uLoGlTB3D77FF79T1wxHxFqLaG7r1TK2ozmsp11k
1132542

Kolkā glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku

Kolkā glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku

Kolkas pagastā pirmdien glābēji no dīķa izcēluši mirušu cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Jau ziņots, ka Tērvetes novadā svētdien no ūdenstilpnes izcelti divi bojāgājušie, līdz ar to kopumā aizvadītajās brīvdienās ūdenskrātuvēs atrasti četri miruši cilvēki.

Šogad cer pakāpeniski mazināt sociālās nevienlīdzības plaisu

Labklājības ministrija (LM) 2023. gadam ir definējusi vairākas prioritātes, kas vērstas uz pakāpenisku ienākumu nevienlīdzības mazināšanu un sociālo pakalpojumu pilnveidi, informēja LM Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists Egils Zariņ...

CIP pirms kara brīdinājis Zelenski par Krievijas atentātu plāniem, atklāj medijs
ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) direktors Bils Bērnss pirms kara sākuma apmeklēja Ukrainu, lai brīdinātu prezidentu Volodimiru Zelenski par Krievijas plāniem viņu nogalināt, ziņoja britu laikraksts "The Independent".
Jāizveido īpašs tribunāls saistībā ar Krievijas agresiju Ukrainā, ierosina Vācijas ministre
Starptautiskajai sabiedrībai būtu jāizveido īpašs tribunāls, lai Krievijas prezidents Vladimirs Putins un viņa režīms tiktu tiesāti par viņu karu pret Ukrainu, pirmdien paziņoja Vācijas ārlietu ministre Annalēna Bērboka, kuras teikto citē "Politico"....


Komentāri