lv
SwOX898429gwPV8IuAZF29ObDv2rLfPqlo1c56eb
1104382

Levits: Jēkabpilī stāvoklis ir stabils, tomēr bīstamība saglabājas

Levits: Jēkabpilī stāvoklis ir stabils, tomēr bīstamība saglabājas

Applūdušajā Jēkabpilī stāvoklis ir stabils, tomēr bīstamība saglabājas, pēc sarunas ar iekšlietu ministru Māri Kučinski (AS) mirkoblogošanas vietnē "Twitter" norāda Valsts prezidenta Egils Levits.

"Jēkabpils novada pašvaldība kopā ar visiem dienestiem darbojas profesionāli un efektīvi. Iedzīvotājiem tiek sniegta nepieciešamā palīdzība," vērtē Levits.

Tāpat prezidents norāda, ka par konkrēto turpmāko nepieciešamo rīcību šodien lems Krīzes vadības padome. Levits sola sekot līdzi lemtā īstenošanai un situācijas attīstībai Jēkabpilī.

Jau ziņots, ka, ņemot vērā situācijas attīstību Jēkabpils novadā, šodien plkst.11 notiks Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) sasauktā Krīzes vadības padomes sēde

Sēdē tiks uzklausīta aktuālā situācija Jēkabpils novadā, dienestu ziņojumi par līdzšinējām darbībām plūdu skartajās teritorijās, iespējamie situācijas attīstības scenāriji un nepieciešamā palīdzība pašvaldībai un tās iedzīvotājiem.

Plūdu dēļ Jēkabpilī uz trim dienām slēdz skolas

Plūdu dēļ Jēkabpilī uz trim dienām tiks slēgtas skolas, preses konferencē pēc Krīzes vadības padomes sēdes informēja Jēkabpils novada mērs Raivis Ragainis (LZP).

Lēmums pašvaldībā pieņemts, lai mazinātu cilvēku plūsmu pilsētā un ierobežotu pārvietošano...

Degvielas cenu izmaiņas šogad nav iespējams prognozēt

Degvielas cenu izmaiņas šim gadam pie mainīgiem un nenoteiktiem apstākļiem, kādi tie ir šobrīd, nav iespējams prognozēt, norāda Latvijas degvielas tirgotāju asociācijas (LDTA) izpilddirektore Ieva Ligere.

Viņa skaidroja, ka pēdējās nedēļās benzīna un dī...

Ostapenko pirms Austrālijas atklātā čempionāta rangā pakāpjas uz 17.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā, kas publicēts svētdien pirms Austrālijas atklātā čempionāta pamatturnīra sākuma, pakāpusies par vienu pozīciju uz augšu un ieņem 17.vietu.

Ostapenko atgriez...



Komentāri