lv
PxfjbaFUH3fXi5KSgKk4wsgNVmOhOYy7tTyXQ1oR
1104377

Plūdu dēļ Jēkabpilī uz trim dienām slēdz skolas

Plūdu dēļ Jēkabpilī uz trim dienām slēdz skolas

Plūdu dēļ Jēkabpilī uz trim dienām tiks slēgtas skolas, preses konferencē pēc Krīzes vadības padomes sēdes informēja Jēkabpils novada mērs Raivis Ragainis (LZP).

Lēmums pašvaldībā pieņemts, lai mazinātu cilvēku plūsmu pilsētā un ierobežotu pārvietošanos applūdušajās teritorijās.

Ragainis iepriekš aģentūrai LETA sacīja, ka pilsētā plūdu dēļ dažas dienas ir stingri ierobežojumi par atrašanos dzīves vietās atsevišķos pašvaldības rajonos, jo nekustamais īpašums applūst. Ļoti daudzi iedzīvotāji ir evakuējušies, turklāt, visticamāk, daudzi, dodoties prom no applūstošajām mājām, nepaņēma mācību grāmatas un citus mācību materiālus.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ziņo, ka sestdien plkst.21.50 ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpils sasniedzis 8,81 metrus virs novērojumu stacijas nulles punkta. Nakts laikā ūdens līmenis nedaudz nokrities, taču aizvien pārsniedz sarkanā brīdinājuma kritēriju - 8,4 metru atzīmi.

Degvielas cenu izmaiņas šogad nav iespējams prognozēt

Degvielas cenu izmaiņas šim gadam pie mainīgiem un nenoteiktiem apstākļiem, kādi tie ir šobrīd, nav iespējams prognozēt, norāda Latvijas degvielas tirgotāju asociācijas (LDTA) izpilddirektore Ieva Ligere.

Viņa skaidroja, ka pēdējās nedēļās benzīna un dī...

Ostapenko pirms Austrālijas atklātā čempionāta rangā pakāpjas uz 17.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā, kas publicēts svētdien pirms Austrālijas atklātā čempionāta pamatturnīra sākuma, pakāpusies par vienu pozīciju uz augšu un ieņem 17.vietu.

Ostapenko atgriez...

Nākamās nedēļas otrajā pusē gaidāms ūdens līmeņa kāpums Daugavā

Lietus un kūstošs sniegs, kas gaidāms Daugavas baseinā, izraisīs ūdens līmeņa kāpumu likteņupē nākamās nedēļas otrajā pusē, liecina jaunākās laika prognozes.

Ja līdz tam nebūs izkustējies ledus sastrēgums Pļaviņu ūdenskrātuvē un pie Jēkabpils, situācija...



Komentāri