lv
1KLE2e6ujmOYngmAFBXTMmAKpRaSJsRpBfxhHrtd
1103743

Ostapenko pirms Austrālijas atklātā čempionāta rangā pakāpjas uz 17.vietu

Ostapenko pirms Austrālijas atklātā čempionāta rangā pakāpjas uz 17.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā, kas publicēts svētdien pirms Austrālijas atklātā čempionāta pamatturnīra sākuma, pakāpusies par vienu pozīciju uz augšu un ieņem 17.vietu.

Ostapenko atgriezusies Baltijas pirmās raketes godā, jo divu vietu kritumu piedzīvojusi igauniete Anete Kontaveita, kura tagad ir 19.pozīcijā. Šajā nedēļā Ostapenko startēja Adelaidas "WTA 500" otrajā turnīrā, kurā apstājās pirmajā kārtā.

"Australian Open" pirmajā kārtā Ostapenko tiksies ar ukrainieti Dajanu Jastremsku, kura ir 101.pozīcijā.

Tikmēr pa četrām pozīcijām zaudējušas Darja Semeņistaja (248.) un Daniela Vismane (289.), kamēr vienu pozīciju atguvusi Diāna Marcinkēviča (374.). Kamilla Bartone zaudējusi trīs vietas (625.), Anna Ozerova un Anastasija Sevastova - pa divām (attiecīgi 973. un 1078.), bet Margarita Ignatjeva pakāpusies par piecām vietām (1290.).

Pirmo deviņu vietu īpašnieces savas ranga pozīcijas nav mainījušas. WTA līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, otro vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, bet pirmo trijnieku noslēdz Džesika Pegula no ASV. Ceturtajā vietā atrodas Karolīne Garsija no Francijas, kurai seko neitrālā sportiste Arina Sabaļenka un grieķiete Marija Sakari. Amerikāniete Koko Gofa ierindojas septītajā pozīcijā, tālāk seko divas neitrālās sportistes Darja Kasatkina un Veronika Kudermetova, bet pirmo desmitnieku pēc trīs vietu kāpuma noslēdz šveiciete Belina Benčiča.

Dubultspēlēs Ostapenko pakāpusies par trīs pozīcijām un šonedēļ ir 11.vietā, kamēr pārējām desmit Latvijas tenisistēm ir kritumi. Piecas pozīcijas zaudējusi Vismane (240.), pa divām - Marcinkēviča (252.) un Semeņistaja (289.), 34 pozīcija zemāk ir Bartone, pa divām vietām atkāpušās Patrīcija Špaka un Elza Tomase (abām 900.), pa sešām zaudējušas Denīza Marcinkēviča (946.) un Līga Dekmeijere (1185.), četras ailītes zemāk ir Ignatjeva (1220.), bet trīs vietu kritums ir Ozerovai (1360.).

Nākamās nedēļas otrajā pusē gaidāms ūdens līmeņa kāpums Daugavā

Lietus un kūstošs sniegs, kas gaidāms Daugavas baseinā, izraisīs ūdens līmeņa kāpumu likteņupē nākamās nedēļas otrajā pusē, liecina jaunākās laika prognozes.

Ja līdz tam nebūs izkustējies ledus sastrēgums Pļaviņu ūdenskrātuvē un pie Jēkabpils, situācija...

Bertānam divi precīzi tālmetieni "Mavericks" zaudējumā Portlendā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai piedzīvojot zaudējumu.

Dalasieši viesos ar rezultātu 119:136 (30:31, 26:40, 34:35, 29:30) zaud...

Merzļikins izcīna pirmo uzvaru mēneša laikā

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, savai vienībai divus punktus sarūpējot pirmo reizi kopš 11.decembra.

"Blue Jackets" pārtrauca desmit zaudējumu s...



Komentāri