lv
x7gtmOMFM7tH7mtIGX4vbUaaSiprCZBrhxMjlqEM
1071203

Vakar reģistrēti 108 ceļu satiksmes negadījumi

Vakar reģistrēti 108 ceļu satiksmes negadījumi

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 108 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas astoņas personas, informēja Valsts policijā.

Trīs cietušie reģistrēti Rīgas reģionā, Vidzemē un Kurzemē pa diviem cietušajiem, bet Latgalē cietis viens cilvēks.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 371 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 78 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ir uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi un trīs kriminālprocesi.

Pentagons: Nekas neliecina par uzbrukuma gatavošanu Ukrainai no Baltkrievijas

Nav pazīmju, ka tiek gatavotas uzbrukuma operācijas Ukrainai no Baltkrievijas teritorijas, žurnālistiem paziņojis ASV Aizsardzības ministrijas preses pārstāvis Patriks Raiders.

"Mēs joprojām rūpīgi sekojam tam, mēs zinām, ka Krievijas karaspēks pārmērīg...

Plūdi Jēkabpilī: Slēgtas skolas un liegums pārvietoties pa aizsargdambi
Plūdu dēļ Jēkabpils novadā piektdien, 13. janvārī, tiek slēgtas skolas, interešu izglītības iestādes un pārtraukts mācību process, lasāms Jēkabpils novada "Facebook" lapā.
Dmitrijs Ņikitins: Pārskatīsim regulējumu vai maksāsim par internetu dubultā?
Gaisvadu tīkli Rīgā nodrošina fiksētu sakaru pakalpojumus un mobilo sakaru tīkla pārklājumu vairāk nekā 200 000 mājsaimniecībām un vēl tūkstošiem uzņēmumu. Bez šaubām – virs galvaspilsētu ēku jumtiem ir arī tādi gaisvadi, kas ir izbūvēti nelikumīgi vai...


Komentāri