lv
dqxho0LuDDzWVbPQk90gaFjhs1q17Q81Nfr0ZXrc
1071202

Pentagons: Nekas neliecina par uzbrukuma gatavošanu Ukrainai no Baltkrievijas

Pentagons: Nekas neliecina par uzbrukuma gatavošanu Ukrainai no Baltkrievijas

Nav pazīmju, ka tiek gatavotas uzbrukuma operācijas Ukrainai no Baltkrievijas teritorijas, žurnālistiem paziņojis ASV Aizsardzības ministrijas preses pārstāvis Patriks Raiders.

"Mēs joprojām rūpīgi sekojam tam, mēs zinām, ka Krievijas karaspēks pārmērīgi iesaistās darbībās ar Baltkrievijas karaspēku, tomēr pagaidām nav nekādu pazīmju jebkādām uzbrukuma darbībām, kas būtu neizbēgamas," viņš klāstīja.

"Šajā posmā neredzam neko, kas varētu par to liecināt," piebilda Pentagona preses pārstāvis.

Ukrainas armijas apvienoto spēku komandieris ģenerālleitnants Serhijs Najevs paziņojis, ka situācija Baltkrievijas teritorijā nerada nekādus tiešus sauszemes operāciju pret Ukrainu draudus.

Rivnes apgabalā, kas robežojas ar Baltkrieviju, ukraiņi veido inženiertehniskās un nocietinājumu būves.

Ukrainas armija ir gatava dažādiem scenārijiem, bet pašlaik draudu, ka notiks uzbrukums no Baltkrievijas puses, risks ir niecīgs, Krievijas bruņutehnikas pārsviešanu uz Baltkrieviju komentēja Kijivas aizsardzības spēku un līdzekļu grupas komandieris ģenerālleitnants Oleksandrs Pavļuks.

Plūdi Jēkabpilī: Slēgtas skolas un liegums pārvietoties pa aizsargdambi
Plūdu dēļ Jēkabpils novadā piektdien, 13. janvārī, tiek slēgtas skolas, interešu izglītības iestādes un pārtraukts mācību process, lasāms Jēkabpils novada "Facebook" lapā.
Dmitrijs Ņikitins: Pārskatīsim regulējumu vai maksāsim par internetu dubultā?
Gaisvadu tīkli Rīgā nodrošina fiksētu sakaru pakalpojumus un mobilo sakaru tīkla pārklājumu vairāk nekā 200 000 mājsaimniecībām un vēl tūkstošiem uzņēmumu. Bez šaubām – virs galvaspilsētu ēku jumtiem ir arī tādi gaisvadi, kas ir izbūvēti nelikumīgi vai...
Francijas Rivjēras nekustamo īpašumu kompānijas ignorē Krievijas sankcijas, paziņojusi atbildīgā iestāde
Lielākā daļa nekustamo īpašumu aģentūru Dienvidfrancijā nepilda savus pienākumus, lai īstenotu Eiropas Savienības (ES) sankcijas pret Krievijas oligarhiem, paziņoja Francijas varasiestādes, uz kuru teikto atsaucas medijs "Politico".


Komentāri