lv
Sdo6rRy9yp21DTRn77FSGOujwLeRL6H6pN720bNY
1071174

Dmitrijs Ņikitins: Pārskatīsim regulējumu vai maksāsim par internetu dubultā?

Dmitrijs Ņikitins: Pārskatīsim regulējumu vai maksāsim par internetu dubultā?
Gaisvadu tīkli Rīgā nodrošina fiksētu sakaru pakalpojumus un mobilo sakaru tīkla pārklājumu vairāk nekā 200 000 mājsaimniecībām un vēl tūkstošiem uzņēmumu. Bez šaubām – virs galvaspilsētu ēku jumtiem ir arī tādi gaisvadi, kas ir izbūvēti nelikumīgi vai kuriem nav iespējams identificēt īpašnieku, tomēr pēdējā laikā publiskajā telpā izskan maldīgi apgalvojumi, ka visi gaisvadi ir prettiesiski un būtu jāpārceļ pazemē. Kāpēc šāda nostāja rada būtiskus riskus? Tādēļ, ka neprecīza noteikumu interpretācija un fakts, ka regulējums pats par sevi ir nesamērīgs un operatoriem neizpildāms, neveicot nekādas korekcijas, tiešā veidā negatīvi ietekmēs gala patērētājus.
Francijas Rivjēras nekustamo īpašumu kompānijas ignorē Krievijas sankcijas, paziņojusi atbildīgā iestāde
Lielākā daļa nekustamo īpašumu aģentūru Dienvidfrancijā nepilda savus pienākumus, lai īstenotu Eiropas Savienības (ES) sankcijas pret Krievijas oligarhiem, paziņoja Francijas varasiestādes, uz kuru teikto atsaucas medijs "Politico".
Laikmetīgā džeza trio «Auziņš-Čudars-Arutyunyan» izdod albumu «Tutti Off Duty»
Latviešu laikmetīgā džeza trio "Auziņš-Čudars-Arutyunyan" sadarbībā ar Nacionālo ierakstu kompāniju "Skani" laiž klajā jaunu mūzikas albumu, kurā klausāmi Kārļa Auziņa un Matīsa Čudara oriģināldarbi, informēja izdevēji.
Seniori pārsteidz lielais rēķins par skursteņa remontu
Gada nogalē seniore Līvija no nama apsaimniekotāja Jelgavā saņēmusi 10 reizes lielāku rēķinu, kā ierasts, un ir neizpratnē, par ko "Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde" viņai pēkšņi liek maksāt vairāk nekā 300 eiro. Raidījums "4. studija" noskaidroja, ...


Komentāri