lv
V7QTcNicQw9rzR0d69K2YhAOf8Ui7TfjmRMJJPc9
1064823

'Sprādzienbīstamā' VM un divās ministrijās sašķeltā VARAM – kas ir to jaunie vadītāji

'Sprādzienbīstamā' VM un divās ministrijās sašķeltā VARAM – kas ir to jaunie vadītāji
Darba cēliens jaunieceltajiem ministriem iesācies braši. To signalizē viņu darba grafiks, kuros vien knapi izdodas iestarpināt laiku intervijām ar portālu "Delfi". Kādam intervijas vārdā nācās upurēt pusdienlaiku, cits nu žurnālistiem ir sazvanāms gandrīz tikai naktīs. Veselības ministrija (VM), Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM), kā arī jaunizveidotā Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) uz pārējo fona izceļas ar to vadītājiem – lai arī daži politikai iepriekš bija pietuvināti, lielā politiskā skatuve viņiem ir jauna.
Rēzeknē policija vīrietim konfiscē narkotiskās vielas un gāzes pistoli

Valsts policijas Rēzeknes reģionālās nodaļas policisti kāda kriminālprocesa ietvaros veikto kratīšanu laikā izņēmuši narkotiskās vielas un gāzes pistoli ar munīciju, informē Valsts policija.

6.janvārī policisti, veicot operatīvos pasākumus, Rēzeknē aizt...

papildināta - "Konservatīvo" Rīgas domes deputāti izstājas no partijas
(Pievienotas pēdējās trīs rindkopas.)

(Pievienotas pēdējās trīs rindkopas.)

Rīga, 12.janv., LETA. Trīs no "Konsevatīvo" saraksta ievēlētie Rīgas domes deputāti nolēmuši izstāties no partijas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes priekšsēdētāja v...

ASV ģenerālprokurors ieceļ īpašu padomnieku Baidena slepeno dokumentu lietas izmeklēšanai
ASV ģenerālprokurors Meriks Gārlands ceturtdien iecēlis neatkarīgu īpašo padomnieku, kurš izmeklēs ASV prezidenta Džo Baidena iespējamo nolaidīgo apiešanos ar slepeniem dokumentiem.


Komentāri