lv
FVzTH9OBnxaj1Od9YVgWRVi5airq3jXzSkvvy83t
1064215

Rēzeknē policija vīrietim konfiscē narkotiskās vielas un gāzes pistoli

Rēzeknē policija vīrietim konfiscē narkotiskās vielas un gāzes pistoli

Valsts policijas Rēzeknes reģionālās nodaļas policisti kāda kriminālprocesa ietvaros veikto kratīšanu laikā izņēmuši narkotiskās vielas un gāzes pistoli ar munīciju, informē Valsts policija.

6.janvārī policisti, veicot operatīvos pasākumus, Rēzeknē aizturēja 1975.gadā dzimušu vīrieti, pie kura kratīšanu laikā tika izņemtas narkotiskās vielas - ap 100 grami marihuānas un 75 grami hašiša. Tāpat tika izņemta gāzes pistole ar munīciju.

Persona jau agrāk bija nonākusi policijas redzeslokā par dažādu noziedzīgo nodarījumi izdarīšanu.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.panta. 2. daļas par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu un pārvadāšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai ja darbības veiktas ar narkotiskajām vielām lielā apmērā. Par šādu nodarījumu paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz desmit gadiem.

papildināta - "Konservatīvo" Rīgas domes deputāti izstājas no partijas
(Pievienotas pēdējās trīs rindkopas.)

(Pievienotas pēdējās trīs rindkopas.)

Rīga, 12.janv., LETA. Trīs no "Konsevatīvo" saraksta ievēlētie Rīgas domes deputāti nolēmuši izstāties no partijas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes priekšsēdētāja v...

ASV ģenerālprokurors ieceļ īpašu padomnieku Baidena slepeno dokumentu lietas izmeklēšanai
ASV ģenerālprokurors Meriks Gārlands ceturtdien iecēlis neatkarīgu īpašo padomnieku, kurš izmeklēs ASV prezidenta Džo Baidena iespējamo nolaidīgo apiešanos ar slepeniem dokumentiem.
Somija pauž gatavību piegādāt Ukrainai tankus
Somija ir izteikusi piesardzīgu gatavību piegādāt Ukrainai tankus "Leopard 2", ja tanku piegādei tiku radīts kopīgs Eiropas projekts.


Komentāri