lv
u302DFyTKTYXI6W4kl1E6OM4RRVYO7P4s0gFtdja
1034104

Šogad ģimenei gatavošu veselīgāk! Bet ar ko sākt?

Šogad ģimenei gatavošu veselīgāk! Bet ar ko sākt?
Janvāris daudziem sākas ar dažādu mērķu izvirzīšanu tikko sagaidītajam jaunajam gadam – kāds vēlas iemācīties jaunu valodu, cits nomainīt darbu, vēl kāds sportot vismaz trīsreiz nedēļā. Un tad ir tie, kas skaļi saka – “Šogad mūsu ģimene beidzot ēdīs veselīgāk!” – pārliecībā, ka nu vairs nekādu smalkmaizīšu, majonēzes restīšu un ļauno kartupeļu šķīvī nebūs. Bet vai tiešām nepieciešams būt tik krasiem savu uztura paradumu vērtējumā, ja mērķis ir ēst veselīgāk, nevis tievēt?
Fonds Viegli atklāj Imanta Ziedoņa deviņdesmitgadi

Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" ar izglītības iniciatīvas "Ziedoņa klase" kultūrizglītības spēli skolēniem atklāj Ziedoņa deviņdesmitgades notikumu ciklu, informē fonda pārstāve Kristiāna Pauliņa.

Viņa atzīmē, ka "Ziedoņa klases" vadībā Rīgas 49.vidusskol...

Policija par ļoti spēcīgu narkotiku realizāciju aizturējusi 4 vīriešus

Valsts policija par ļoti spēcīgas narkotikas izotonitazēna realizāciju lielā apmērā aizturējusi četrus vīriešus, informēja policija.

Kriminālprocesā likumsargi ieguva informāciju, ka Rīgas teritorijā darbojas organizēta grupa, kura realizē izotonitazēnu...

Davosa gatavojas Pasaules ekonomikas forumam
Šveices pilsētā Davosā nākamnedēļ sākas Pasaules ekonomikas forums, kurā piedalīsies 52 valstu un valdību vadītāji un gandrīz 600 uzņēmumu vadītāji, otrdien paziņojuši foruma organizatori.


Komentāri