lv
ZUYt2NztSfChYm0cLn4O29X6JiKqBk7Iw7MZghNF
1033492

Policija par ļoti spēcīgu narkotiku realizāciju aizturējusi 4 vīriešus

Policija par ļoti spēcīgu narkotiku realizāciju aizturējusi 4 vīriešus

Valsts policija par ļoti spēcīgas narkotikas izotonitazēna realizāciju lielā apmērā aizturējusi četrus vīriešus, informēja policija.

Kriminālprocesā likumsargi ieguva informāciju, ka Rīgas teritorijā darbojas organizēta grupa, kura realizē izotonitazēnu lielā apmērā. Organizētā grupa sastāv no četriem vīriešiem, un katram no viņiem ir sava loma grupā. Policistiem izdevās noskaidrot grupas organizatoru, kurš noziedzīgo nodarījumu izdarīšanas brīdī un arī tagad atrodas ieslodzījuma vietā.

3.janvārī policija aizturēja minētos četrus vīriešus, kuri dzimuši 1977., 1980., 1987. un 1999.gadā.

Veicot vairākas kratīšanas personu piederošos īpašumos, tika atrasti 525 grami izotonitazēna. Tāpat kratīšanu laikā likumsargi atsavināja 3675 eiro, automašīnu "BMW" un divus šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus.

Izotonitazēna iedarbība uz cilvēka organismu ir spēcīgāka nekā heroīns, un tās lietošanas sekas ir būtiskākas, smagākas un ilgtermiņa.

5.janvārī diviem no aizturētajiem vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, vienam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, savukārt ceturtais vīrietis jau atrodas ieslodzījuma vietā.

Davosa gatavojas Pasaules ekonomikas forumam
Šveices pilsētā Davosā nākamnedēļ sākas Pasaules ekonomikas forums, kurā piedalīsies 52 valstu un valdību vadītāji un gandrīz 600 uzņēmumu vadītāji, otrdien paziņojuši foruma organizatori.
Izveidotas 15 animācijas īsfilmas - Karš Ukrainā bērna acīm

Bērnu slimnīcas fonds ir izveidojis 15 animācijas filmas no zīmējumiem, kuros Ukrainas bēgļu bērni apraksta un zīmē savus pārdzīvojumus par karā redzēto, informēja Bērnu slimnīcas fonda komunikācijas projektu vadītāja Linda Anna Dāldere.

Bērni arī bija ...

NATO un ES paraksta deklarāciju par sadarbības paplašināšanu

NATO un Eiropas Savienības (ES) amatpersonas otrdien Briselē parakstījušas kopīgu deklarāciju, solot paplašināt sadarbību starp abām institūcijām.

Sadarbība tagad ir nozīmīgāka nekā jebkad agrāk, pēc deklarācijas parakstīšanas norādīja NATO ģenerālsekre...



Komentāri