lv
koc5dsrlNTBjiixWsoWpuhddvoaLmmeu10UdLmoj
1011772

Krievu raķetes triecienā tirgū Harkivas apgabalā nogalinātas 2 sievietes

Krievu raķetes triecienā tirgū Harkivas apgabalā nogalinātas 2 sievietes

Krievijas karaspēka raidīta raķete pirmdienas rītā trāpījusi Harkivas apgabala Ševčenkoves pilsētciemata tirgum, nogalinot divas sievietes, paziņoja apgabala prokuratūra.

"9.janvārī apmēram plkst.9.10 okupanti deva raķešu triecienu Kupjanskas rajona Ševčenkoves pilsētciematam. Ienaidnieka raķete trāpīja vietējā tirgus teritorijā. Zaudēja dzīvību divas sievietes," platformā Telegram pavēstīja prokuratūra. Kā arī ievainotas trīs sievietes un desmit gadus veca meitene.

Pēc provizoriskām ziņām, Ševčenkove apšaudīta no zenītraķešu kompleksa S-300 Krievijas Belgorodas apgabalā.

Mājkalpotāja: Man bail no Pugačovas bērniem Lizas un Harija

"Man bija bail ar viņiem runāt," par primadonnas Allas Pugačovas un komiķa Maksima Galkina bērniem sacījusi bijusī mājkalpotāja.

Mājkalpotāja Ludmila Dorodnova bez liekulības atzinusi, ka ir pārsteigra par abiem mantiniekiem.

"Harijs un Liza ir tik gudr...
Kā jaunā ministrija risinās enerģētiskās drošības problēmas?
Šogad darbu sākusi jaunizveidotā Klimata un enerģētikas ministrija (KEM), kuras galvenais uzdevums būs izstrādāt klimata un enerģētikas politiku. Par ministru šajā iestādē iecelts Raimonds Čudars (JV). Kādas būs jaunā ministra galvenās prioritātes un p...
NBA ŠOVS: Ziemassvētku spēles & All-Star komandas + GIVEAWAY
Esam atpkaļ pēc atvaļinājuma. Uz karstām oglēm aprunājām Ziemassvētku spēlēs pieredzētu, kā arī salikām savas NBA All-Star komandas. Kam vietu zaudēja LeBrons? Kā savā īpašumā iegūt Kobes 2004. gada All-Star spēles kreklu? To visu var dzirdēt epizodē.2...


Komentāri