lv
UNFWJjXBgHdmSz8Y8jdoWaMUTt2j9WmCTKsCh4ZL
1011745

Kā jaunā ministrija risinās enerģētiskās drošības problēmas?

Kā jaunā ministrija risinās enerģētiskās drošības problēmas?
Šogad darbu sākusi jaunizveidotā Klimata un enerģētikas ministrija (KEM), kuras galvenais uzdevums būs izstrādāt klimata un enerģētikas politiku. Par ministru šajā iestādē iecelts Raimonds Čudars (JV). Kādas būs jaunā ministra galvenās prioritātes un plānotie darbi – par to raidījumā "Spried ar Delfi" Čudaru izjautāja "Delfi" žurnālisti Alina Lastovska un Raivis Spalvēns.
NBA ŠOVS: Ziemassvētku spēles & All-Star komandas + GIVEAWAY
Esam atpkaļ pēc atvaļinājuma. Uz karstām oglēm aprunājām Ziemassvētku spēlēs pieredzētu, kā arī salikām savas NBA All-Star komandas. Kam vietu zaudēja LeBrons? Kā savā īpašumā iegūt Kobes 2004. gada All-Star spēles kreklu? To visu var dzirdēt epizodē.2...
Ķīna rīko plašus pret Taivānu vērstas mācības
Ķīnas armija sarīkojusi vērienīgas kaujas trieciena mācības, nosūtot Taivānas virzienā kara aviācijas lidmašīnas un karakuģus, pavēstīja Ķīnas un Taivānas aizsardzības ministrijas.
Pēc divu gadu pauzes sacensību apritē atgriežas «Kuldīgas Katrīnas kauss» vieglatlētikā
Kuldīgas manēžā 21. janvārī pēc divu gadu pārtraukuma uzņems starptautiskās sacensības "Kuldīgas Katrīnas kauss", kur startēs gan pašmāju, gan augsta līmeņa ārzemju vieglatlēti, pirmdien informēja rīkotāji.


Komentāri