lv
xwywYPBJVAyG5HMBGbcw2O2MRT42IF6SlugwhUcy
1011767

Mājkalpotāja: Man bail no Pugačovas bērniem Lizas un Harija

Mājkalpotāja: Man bail no Pugačovas bērniem Lizas un Harija

"Man bija bail ar viņiem runāt," par primadonnas Allas Pugačovas un komiķa Maksima Galkina bērniem sacījusi bijusī mājkalpotāja.

Mājkalpotāja Ludmila Dorodnova bez liekulības atzinusi, ka ir pārsteigra par abiem mantiniekiem.

"Harijs un Liza ir tik gudri, ka ir pat bail ar viņiem runāt. Es vienmēr baidījos, ka man pietrūks zināšanu, lai ar viņiem runātu. Viņi zina svešvalodas, ir vispusīgi attīstīti, kāda es neesmu!” atzinusi Ludmila.

Dorodnova iepriekš bija mājkalpotāja Pugačovas un viņas ceturtā vīra Filipa Kirkorova ģimenē. Tagad viņa strādā pie Krievijas popkaraļa, palikusi pie viņa pēc pāra šķiršanās.

Kā jaunā ministrija risinās enerģētiskās drošības problēmas?
Šogad darbu sākusi jaunizveidotā Klimata un enerģētikas ministrija (KEM), kuras galvenais uzdevums būs izstrādāt klimata un enerģētikas politiku. Par ministru šajā iestādē iecelts Raimonds Čudars (JV). Kādas būs jaunā ministra galvenās prioritātes un p...
NBA ŠOVS: Ziemassvētku spēles & All-Star komandas + GIVEAWAY
Esam atpkaļ pēc atvaļinājuma. Uz karstām oglēm aprunājām Ziemassvētku spēlēs pieredzētu, kā arī salikām savas NBA All-Star komandas. Kam vietu zaudēja LeBrons? Kā savā īpašumā iegūt Kobes 2004. gada All-Star spēles kreklu? To visu var dzirdēt epizodē.2...
Ķīna rīko plašus pret Taivānu vērstas mācības
Ķīnas armija sarīkojusi vērienīgas kaujas trieciena mācības, nosūtot Taivānas virzienā kara aviācijas lidmašīnas un karakuģus, pavēstīja Ķīnas un Taivānas aizsardzības ministrijas.


Komentāri