lv
u6Tqpq1987ELGzbbvcM6tOWd3canrqDQobTNqULb
998333

Vismaz 19 bojāgājušie ceļu satiksmes negadījumā Ķīnas austrumos

Vismaz 19 bojāgājušie ceļu satiksmes negadījumā Ķīnas austrumos

Ceļu satiksmes negadījumā Dzjansji provincē Ķīnas austrumos svētdien gājuši bojā 19 cilvēki un 20 ievainoti, ziņo Ķīnas valsts mediji.

"Plašs ceļu satiksmes negadījums" noticis svētdienas naktī Nančanas apriņķī, atsaucoties uz vietējām varasiestādēm, vēstīja valsts raidsabiedrība CCTV, piebilstot, ka notiek izmeklēšana par negadījuma iemesliem.

Ar valstij piederošo mediju grupu "Hubei Daily" saistītā vietējo ziņu vietne ziņoja, ka negadījums notika, kad kravas automašīna ietriecās bēru procesijā.

Pēc negadījuma Nančanas apriņķa ceļu policija izplatīja brīdinājumu par biezu miglu, aicinot autovadītājus būt uzmanīgiem.

Stingru drošības kontroles pasākumu trūkuma dēļ Ķīnā ceļu satiksmes negadījumi notiek bieži.

Lielbritānija rīkos konferenci Ukrainā pastrādāto kara noziegumu apspriešanai

Lielbritānija martā Londonā rīkos starptautisku tieslietu ministru konferenci, lai apspriestu Ukrainā pastrādāto kara noziegumu izmeklēšanu.

Konferencē tiks uzklausīts Starptautiskās Krimināltiesas (SKT) virsprokurors Karims Hans par tiesas darba rezult...

Portrets uz kara fona. Timurs no Kijivas kļuvis par Drēzdenes ģimnāzistu
Timuram ir 15 gadi. 2022. gada februārī kopā ar deviņus gadus veco māsu Marusju un vecmāmiņu Natāliju Jakovenko viņi aizbrauca no Ukrainas galvaspilsētas divas dienas pirms kara – uz Ļvivu. Ģimene nolēma rīkoties piesardzīgi. Tikpat kā līdzi neņēma nek...
Plāno palielināt atlīdzību asistentiem, pavadoņiem un aprūpētājiem

Plāno nebūtiski palielināt atlīdzību asistentiem, pavadoņiem un aprūpētājiem par pakalpojumiem personām ar invaliditāti, liecina nākamās nedēļas valdības sēdes darba kārtībā iekļautie grozījumi "Noteikumos par asistenta, pavadoņa un aprūpes pakalpojumu...



Komentāri