lv
0RjKPDtsVoQaN8vGbURoidwQx1WQbgSuUm0JF4L7
995773

Briest skandāls! Kas notiks ar brāļu attiecībām pēc memuāru izdošanas?

Briest skandāls! Kas notiks ar brāļu attiecībām pēc memuāru izdošanas?

Pēc prinča Harija memuāru “Spare” (“Rezervists”) iznākšanas, ko nopirkt varēs jau 10. janvārī (bet, kā zināms, tas jau ticis līdz dažiem lasītājiem), memuāru saturu zinošiem cilvēkiem ir pamatīgas bažas, ka Harijs vairs nekad nesalīgs mieru ar savu brāli Viljamu, raksta Sunday Times.

Prinča Harija memuāros ir aprakstītas situācijas, kuras princis Viljams visdrīzāk neizpratīs. Turklāt tās skar arī viņa sievu Velsas princesi Ketrīnu – to Viljams, visticamāk, nekādi nespēs piedot savam brālim.

"Izskatās, ka grāmatas saturs viņus ietekmēs daudz sliktāk, nekā karaliskā ģimene sagaida. Harijs sabiedrībai atklāj ļoti daudz neglaimojošas lietas. Ir atklātas pat visas mazākās detaļas un brāļu cīņas apraksts. Es personīgi nesaprotu, kā Harijs un Viljams pēc tam varēs kontaktēties,” sacīja avots, kurš ir izlasījis memuārus.

Jāpiebilst, ka jau tagad brāļiem nav labākās attiecības. Arī tēvs karalis Čārzs III ar Hariju komunicē ar e-pastu starpniecību, proti, neceļ telefonu, kad zvana dēls. Iemesls – Harijam pietrūks finanšu.

Aparjods triumfē savu skatītāju priekšā un Siguldas PK posmā izcīna uzvaru

Latvijas kamaniņu braucējs Kristers Aparjods svētdien Siguldā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa ceturtā posma sacensībās, kamēr Gints Bērziņš ierindojās septītajā pozīcijā.

Aparjodam, kurš bija ātrākais abos braucienos, šī ir trešā uzvara karjerā un otrā S...

Leģendārā Bekhema dēls Romeo - Anglijas premjerlīgas kluba komandā (+FOTO)

Anglijas futbola leģendas Deivida Bekhema dēls Romeo pievienojies Anglijas premjerlīgas kluba “Brentford” attīstības komandai, pavēstījusi Brentfordas vienība, vēsta sportazinas.com.

Romeo tiks izīrēts no savam tēvam piederošās Maiami “Inter” komandas. ...

Sestdien vēl 6 dzērājšoferi palikuši bez saviem auto; sākti 13 kriminālprocesi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 14 autovadītājus alkohola reibumā un divus - narkotisko vielu ietekmē, 13 gadījumos par izdarīto likumpārkāpumu sākti kriminālprocesi, bet sešiem no šoferiem tiks konfiscēti spēkrati, ...



Komentāri