lv
cF9xcBOk4tX198EqiRloa6GQQwW24CCtfiXqucnY
995765

Leģendārā Bekhema dēls Romeo - Anglijas premjerlīgas kluba komandā (+FOTO)

Leģendārā Bekhema dēls Romeo - Anglijas premjerlīgas kluba komandā (+FOTO)

Anglijas futbola leģendas Deivida Bekhema dēls Romeo pievienojies Anglijas premjerlīgas kluba “Brentford” attīstības komandai, pavēstījusi Brentfordas vienība, vēsta sportazinas.com.

Romeo tiks izīrēts no savam tēvam piederošās Maiami “Inter” komandas. Pēc starptautiskās atļaujas saņemšanas 20 gadus vecais pussargs palīdzēs “Brenford” dublieru komandai.

Bekhems, kurš bērnībā spēlēja Londonas “Arsenal” akadēmijā, pēdējos mēnešus jau bija pavadījis jaunās komandas rindās. Viņš uzturēja fizisko formu, kad Augstākajā futbola līgā (MLS), kur spēlē “Inter” komanda, rit starpsezona. Pats Romeo par savu pievienošanos komandai pavēstīja vietnē “Instagram”, kur viņš bija redzams kopā ar savu tēvu, turot “Brentford” kreklu kluba treniņu laukumā.

Savā profesionālajā karjerā Bekhems aizvadījis 26 spēles ASV pēc spēka trešajā līgā, kurās izcēlies ar diviem vārtu guvumiem. Jūlijā savukārt viņš piedalījās Maiami “Inter” pārbaudes spēlē pret “Barcelona” komandu.

Sestdien vēl 6 dzērājšoferi palikuši bez saviem auto; sākti 13 kriminālprocesi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi 14 autovadītājus alkohola reibumā un divus - narkotisko vielu ietekmē, 13 gadījumos par izdarīto likumpārkāpumu sākti kriminālprocesi, bet sešiem no šoferiem tiks konfiscēti spēkrati, ...

Saistīti mūzikā – duets Santa Kasparsone un Harijs Joniškāns
Santa Kasparsone un Harijs Joniškāns ir šlāgermūzikas lauciņā labi zināmi mākslinieki, kurus gaida daudzi mūzikas un ballīšu cienītāji visā Latvijā. Santas "firmas zīme" ir mīlas dziesmas, Harijam reizēm patīk eksperimentēt, bet romantikas gēnu jau nos...
Krievijas karaspēks apšaudījis ANO humānās palīdzības misiju Zaporižjas apgabalā

Krievijas karaspēks Zaporižjas apgabalā apšaudījuši Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) misiju, kas bija vienojusies par humānās palīdzības piegādi, svētdien paziņoja Zaporižjas apgabala kara administrācijas vadītājs Oleksandrs Staruhs.

Viņš vietnē "Te...



Komentāri