lv
GjlxCxyv0GCj9urN10OE78FRxGfhBBFSAFQ6nQTw
995696

Saistīti mūzikā – duets Santa Kasparsone un Harijs Joniškāns

Saistīti mūzikā – duets Santa Kasparsone un Harijs Joniškāns
Santa Kasparsone un Harijs Joniškāns ir šlāgermūzikas lauciņā labi zināmi mākslinieki, kurus gaida daudzi mūzikas un ballīšu cienītāji visā Latvijā. Santas "firmas zīme" ir mīlas dziesmas, Harijam reizēm patīk eksperimentēt, bet romantikas gēnu jau noslēpt nevar. Santa ir mūzikas skolotāja un diriģente, bet Harijs pierāda, ka starp celtniecību un mūziku ir kāda saistoša stīga, jo viņš nav vienīgais Latvijā, kurš tik spoži spēj apvienot abas profesijas. Santa šogad svinēs 30 gadu skatuves jubileju, bet Harijs uz skatuves ir vairāk kā pusgadsimtu. Abi kopā sadziedas reti, bet viņiem īpaši labi saskan.
Krievijas karaspēks apšaudījis ANO humānās palīdzības misiju Zaporižjas apgabalā

Krievijas karaspēks Zaporižjas apgabalā apšaudījuši Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) misiju, kas bija vienojusies par humānās palīdzības piegādi, svētdien paziņoja Zaporižjas apgabala kara administrācijas vadītājs Oleksandrs Staruhs.

Viņš vietnē "Te...

Sinoptiķi nākuši klajā ar laika prognozi nākamajai nedēļai. Ko gaidīt?

2023.gada otrajā nedēļā Latvijā gaidāms atkusnis, nokrišņi un brāzmains dienvidu vējš, prognozē sinoptiķi.

Sagaidāms, ka jaunās nedēļas vēsākā diena būs pirmdiena, kad gaisa temperatūra vēl nepārsniegs +2..-3 grādus, valsts austrumos saglabāsies sals lī...

Pentagons: Kremlis pilnībā kontrolē Prigožina algotņu grupējumu Vagner

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam pietuvinātā uzņēmēja Jevgēņija Prigožina dibinātais algotņu grupējums "Vagner" nav neatkarīga struktūra, jo to pilnībā kontrolē Kremlis, paziņojusi Pentagona pārstāve Lora Kūpere.

Vienlaikus viņa norādīja, ka "Va...



Komentāri