lv
81QxkzWbl9aha2OcpaOOHkqqBYZZhIrxcTgTE1Ov
993856

Lielajā ģildē notiks Getisburgas koledžas simfoniskā orķestra koncerts

Lielajā ģildē notiks Getisburgas koledžas simfoniskā orķestra koncerts

Lielajā ģildē šodien plkst.18 notiks Getisburgas koledžas simfoniskā orķestra koncerts, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Dagnija Dižbite-Svarinska.

Koncerts "Divas pasaules pasaulē: Amerika un Eiropa", kuros uzstāsies Getisburgas koledžas Sandermana mūzikas konservatorijas simfoniskais orķestris kopā ar pūtēju un sitamo instrumentu orķestri, ir bez maksas. Turklāt koncerts būs dzirdams arī 10.janvārī Valmieras kultūras centrā.

Dižbite-Svarinska atzīmē, ka koncertā izskanēs komponistu Kloda Debisī un Otorīno Respīgi skaņdarbu pārlikumi pūtēju orķestrim. Īpaša vieta programmā ir atvēlēta mūsdienu Amerikas populāriem komponistiem.

Koncertā piedalīsies arī Sandermana mūzikas konservatorijas pūtēju orķestris, kas atkāpsies no noteiktas skaņdarbu secības principa un koncertā skanēs pūtēju orķestra mūziķu spontāni izvēlēti skaņdarbi.

Savukārt 10.janvāra koncerts Valmieras kultūras centrā notiks "Ziemas mūzikas festivāla" laikā, kas no 9.janvāra līdz 15.janvārim norisināsies Valmierā.

Ukrainas izlūkdienests: Krievija gatavojas mobilizēt vēl pusmiljonu karavīru

Krievija gatavojas janvārī mobilizēt vēl 500 tūkstošus karadienestam pakļautu cilvēku papildus 300 tūkstošiem, kas tika iesaukti karadienestā oktobrī, britu laikrakstam "The Guardian" pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Militārās izlūkošanas ga...

Vitenbergs: Pirmā saruna ar LDz vadību bija smaga un skarba

Lai uzlabotu VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) finanšu rādītājus, pārskatīsim arī iespēju veikt restrukturizāciju, apvienojot meitasuzņēmumus, lai ietaupījums būtu arī uz valžu un padomju atalgojuma rēķina, intervijā aģentūrai LETA stāstīja satiksmes mini...

Šogad, visticamāk, tiks pārskatīti reģionālā sabiedriskā transporta tarifi

Šogad, visticamāk, tiks pārskatīti reģionālā sabiedriskā transporta tarifi, piektdien Sabiedriskā transporta padomes sēdē teica Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš.

Sabiedriskā transporta padomē piektdien tika skatīts ...



Komentāri