lv
1h1IcSYN9692fFI2KOWMjeTzBATpN7twetdI6ML0
984895

Par Riga galvenais treneri kļuvis Latvijas kausa ieguvējs - horvāts Stipičs

Par Riga galvenais treneri kļuvis Latvijas kausa ieguvējs - horvāts Stipičs

Par “Optibet Virslīgas” kluba “Riga” galveno treneri apstiprināts 43 gadus vecais Horvātijas speciālists Tomislavs Stipičs, paziņojusi Rīgas komanda.

Stipičs ir dzimis 1979. gada 1. augustā Tomislavgradā, Bosnijā un Hercegovinā. Trenera karjeru Stipičs sāka 2010. gadā. Pirmos četrus karjeras gadus Stipičs strādāja Vācijas kluba “Ingolstadt 04” sistēmā.

Nākamie divi klubi Stipiča karjerā bija “Erzgebirge Aue” un “Stuttgarter Kickers”. 2017. gadā Stipičs kļuva par Ķīnas kluba “Nantong Zhiyun” galveno treneri. Pēc tam Stipičs strādāja “Eintracht” sistēmā, bet 2019. gadā īsu brīdi bija Šveices kluba “Grasshoppers” galvenais treneris.

Nākamos gandrīz divus gadus Stipičs bija Horvātijas kluba “Slaven Belupo” galvenais treneris. Pēdējā Stipiča pieturvieta bija Latvijas augstākās līgas klubs “Auda”. Iepriekšējā sezonā Stipičs aizveda komandu līdz vēsturiskai Latvijas kausa trofejai.

Svētdien sals sāks atkāpties, vietām gaidāmi nelieli nokrišņi un apledojums

Svētdien Latvijā sals mazināsies, Kurzemē gaisa temperatūra jau paaugstināsies līdz +1 grādam, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, mazāk mākoņu saglabāsies naktī valsts austrumos. Vietām nedaudz snigs, Kurzemē gaidāms arī sasalstošs liet...

Nedēļas nogalē uz Zemes nogāzies NASA satelīts

Nedēļas nogalē uz Zemes nogāzies 38 gadus vecs nestrādājošs ASV Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvaldes (NASA) satelīts.

Kā pavēstīja NASA, iespēja, ka vraks kādam uzkritīs, ir "ļoti zema". Saskaņā ar NASA datiem, lielākā daļa 2450 kilogramus smagā...

Rastorgujevs pilnīgi izgāžas pēdējā šautuvē un iedzīšanā paliek 35.vietā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Pokļukā Pasaules kausa sacensībās iedzīšanā četrreiz kļūdījās pēdējā šautuvē un ieņēma 35.vietu, bet Aleksandrs Patrijuks debijā iedzīšanas sacensībās Pasaules kausa posmos ierindojās 59.vietā.

Rastorg...



Komentāri