lv
jCSjM1vxKuuL40qqkntzACOT3aepLibzH2B9ZtnD
984894

Svētdien sals sāks atkāpties, vietām gaidāmi nelieli nokrišņi un apledojums

Svētdien sals sāks atkāpties, vietām gaidāmi nelieli nokrišņi un apledojums

Svētdien Latvijā sals mazināsies, Kurzemē gaisa temperatūra jau paaugstināsies līdz +1 grādam, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, mazāk mākoņu saglabāsies naktī valsts austrumos. Vietām nedaudz snigs, Kurzemē gaidāms arī sasalstošs lietus jeb atkala, ceļi un citas virsmas apledos.

Pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, dienā ar ātrumu brāzmās 8-13 metri sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī gaidāma no -5 grādiem Dienvidkurzemes novadā līdz -19 grādiem Krievijas pierobežā. Dienā gaiss iesils līdz +1..-4 grādiem, austrumu novados - līdz -5..-10 grādiem.

Rīgā svētdien gaidāms apmācies laiks, bez būtiskiem nokrišņiem. Dienvidu, dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 12 metrus sekundē. Gaisa temperatūra -11 grādi naktī un -4 grādi dienā.

Nedēļas nogalē uz Zemes nogāzies NASA satelīts

Nedēļas nogalē uz Zemes nogāzies 38 gadus vecs nestrādājošs ASV Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvaldes (NASA) satelīts.

Kā pavēstīja NASA, iespēja, ka vraks kādam uzkritīs, ir "ļoti zema". Saskaņā ar NASA datiem, lielākā daļa 2450 kilogramus smagā...

Rastorgujevs pilnīgi izgāžas pēdējā šautuvē un iedzīšanā paliek 35.vietā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Pokļukā Pasaules kausa sacensībās iedzīšanā četrreiz kļūdījās pēdējā šautuvē un ieņēma 35.vietu, bet Aleksandrs Patrijuks debijā iedzīšanas sacensībās Pasaules kausa posmos ierindojās 59.vietā.

Rastorg...

Vācija mīkstinās prasības pilsonības iegūšanai
Vācijā dzīvojošajiem ārzemniekiem vairs nevajadzēs atteikties no savas pases, lai saņemtu Vācijas pilsonību, un tai varēs pieteikties tikai pēc piecu gadu uzturēšanās valstī, paredz Iekšlietu ministrijas izstrādātie jaunie noteikumi.


Komentāri