lv
sPAzcLUqWEscWbM59oLa5ASttaFp0UlFbF8Ny85a
983614

Opozicionārs: Baltkrievijā tuvākajā laikā varētu tikt sākta mobilizācija

Opozicionārs: Baltkrievijā tuvākajā laikā varētu tikt sākta mobilizācija

Baltkrievijas varasiestādes varētu tuvākajā laikā sākt mobilizāciju, lai sniegtu aktīvu militāru palīdzību Krievijai karā pret Ukrainu, paziņojis Baltkrievijas opozīcijas politiķis Pāvels Latuško.

Kā intervijā Vācijas mediju tīklam "Redaktionsnetzwerk Deutschland" (RND) pavēstīja Latuško, Baltkrievijas līderim Aleksandram Lukašenko atlicis tikai nospiest pogu pēc Kremļa pavēles.

Lielākā daļa Baltkrievijas iekšlietu struktūru darbinieku bijuši spiesti nodot savas pases, sacīja Latuško, atsaucoties uz avotiem Minskā. Šāda informācija pienāk no dažādām valsts pilsētām.

"Tas nozīmē, ka mobilizācijas gadījumā viņi nevarēs izbraukt no valsts," norādīja Latuško. Viņš piebilda, ka Baltkrievijā palielinās gan krievu karavīru skaits, gan Krievijas militārās tehnikas apjomi, kā arī regulāri notiek gan atsevišķas Krievijas karavīru, gan ar Baltkrievijas vienībām kopīgas militārās mācības.

Pārvaldes vadītājs: Pļaviņās Daugava ir pilna ar ledu, taču applūšana nedraud

Pļaviņās Daugava ir pilna ar ledu, taču applūšana nedraud, tā šodien esošo situāciju pilsētā raksturo Pļaviņu apvienības pārvaldes vadītājs Andris Ambainis.

Viņš stāsta, ka ledus Daugavā jau bija izgājis, taču acīmredzot Aiviekstē bija ledus sablīvējums...

Divnieks Upīte/Ozoliņa Siguldā uzvar Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā

Latvijas duets Anda Upīte/Sanija Ozoliņa sestdien Siguldā svinēja uzvaru Pasaules kausa kamaniņu sportā ceturtajā posmā.

Latvijas ekipāža, kura otrajā braucienā devās pēdējā, tika galā ar atbildības slogu, teicami veicot arī šo braucienu, un nosargāja p...

Porziņģis pēc spēles: Vēlos uzņemties atbildību par zaudējumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas “Wizards” spēlētājs Kristaps Porziņģis sniedzis savus komentārus pēc aizvadītās spēles pret Oklahomsitijas “Thunder”.

Jau vēstīts, ka Porziņģis un “Wizards” ar rezultātu 110:127 atzina “Thunder&r...



Komentāri