lv
q1PeaSvwk44bAYdfsENMkxbZzFY3GBfI70S1sVE8
982975

Porziņģis pēc spēles: Vēlos uzņemties atbildību par zaudējumu

Porziņģis pēc spēles: Vēlos uzņemties atbildību par zaudējumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas “Wizards” spēlētājs Kristaps Porziņģis sniedzis savus komentārus pēc aizvadītās spēles pret Oklahomsitijas “Thunder”.

Jau vēstīts, ka Porziņģis un “Wizards” ar rezultātu 110:127 atzina “Thunder” pārākumu, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Porziņģis laukumā pavadīja 24 minūtes un 49 sekundes, izceļoties ar 14 punktiem (1.p. 8/10; 2.p. 3/9; 3.p. 0/2), 10 atlēkušajām bumbām, trīs pieļautām kļūdām un negatīvu +/- rādītāju -17. Jāpiezīmē, ka Porziņģis ceturtajā ceturtdaļā laukumā vairs nedevās.

“Skaidrs, ka šī bija smaga spēle un jūtu, ka vēlos uzņemties atbildību par zaudējumu,” izteicās Porziņģis. “Es un Daniels Gafords jau no paša sākuma nenoteicām toni aizsardzībā. Tas arī bija galvenais iemesls neveiksmei.”

“Pretinieki daudz skrēja, bija aktīvi, mainījās pie aizsegiem. Viņi vienkārši bija daudz enerģiskāki un agresīvāki. Mēs neesam tāda tipa komanda kā viņi, kur jaunie spēlētāji daudz skrien un ir aktīvi. Viņi to spēj lieliski izmantot un tas nav pārsteigums. Manuprāt, “Thunder” komanda būvē kaut ko interesantu. Man patīk tas, ko viņi dara” atzina basketbolists.

Kamaniņu divniekam Bots/Plūme uzvara un 2 trases rekordi PK posmā Siguldā

Latvijas divnieks Mārtiņš Bots/Roberts Plūme sestdien Siguldā svinēja uzvaru un divreiz laboja trases rekordu Pasaules kausa kamaniņu sportā ceturtajā posmā, piektajā vietā ierindojoties otrai Latvijas ekipāžai Eduards Ševics-Miķelševics/Lukass Krasts....

Piektdien pieķerti 7 dzērājšoferi, no tiem 6 bijuši stiprā reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi septiņus autovadītājus alkohola reibumā, no kuriem sešiem alkohola koncentrācija organismā pārsniegusi pusotru promili, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Rīgas reģionā aptu...

Pie vainas krievi! Atsaukta nominācija Andersena balvai

Latvijas Bērnu un jaunatnes literatūras padome (LBJLP) ir atsaukusi nomināciju Hansa Kristiana Andersena balvai, pavēstīja LBJLP prezidente Ilze Stikāne.

Viņa uzsvēra, ka LBJLP ir Starptautiskās Bērnu un jaunatnes literatūras padomes (IBBY) nacionālā no...



Komentāri