lv
4SYh3dvmFmv8Djg5fv1Ue2dSqvBLt67ucQyqk4KE
978503

Ukrainas bēgļiem Kazdangas kultūras centrā notiks Zvaigznes dienas koncerts

Ukrainas bēgļiem Kazdangas kultūras centrā notiks Zvaigznes dienas koncerts

Šodien plkst.16 Kazdangas kultūras centrā pašvaldība aicina visus ukraiņus, kuri pašlaik par savām mājām sauc Dienvidkurzemes novadu, uz Zvaigznes dienas koncertu, lai iepazītu latviešu nemateriālo kultūras mantojumu, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Kristīne Pastore.

Koncertā uzstāsies etnogrupa "Kuršu sievas", vidējās paaudzes deju kolektīvs "Nīca" un jauniešu deju kolektīvs "Spararats".

Pasākumā būs iespēja tikties ar pašvaldības vadību, lai savstarpēji iepazītos un pārrunātu nepieciešamo atbalstu.

Pašvaldība nodrošinās transportu uz pasākuma vietu un atpakaļ. Savukārt labdarības organizācija "Tabitas Sirds" sagādās bērniem dāvaniņas.

Kopš Krievijas kara sākumā Ukrainā Dienvidkurzemes novadā drošu patvērumu raduši vairāk nekā 300 bēgļi, kas dzīvo gan pašvaldībai piederošās mītnēs, gan novada iedzīvotāju ģimenēs.

Akciju cenas pieaug, tirgiem paredzot mazāku FRS procentlikmju celšanu

Akciju cenas ASV un Eiropas biržās piektdien pieauga, bet ASV dolāra vērtība samazinājās pēc ASV nodarbinātības datu publicēšanas, kas mazināja prognozes par agresīvāku ASV Federālās rezervju sistēmas (FRS) procentlikmju celšanu.

Nodarbinātības ministri...

Uz Bauskas un Ventspils šosejas izveidojies apledojums

Sestdienas rītā uz Bauskas un Ventspils šosejas ir izveidojies apledojums, taču braukšanas apstākļi pa pārējiem valsts nozīmes autoceļiem ir apmierinoši, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Ap plkst.6.30 apledojums izveidojie...

Porziņģim 14 punkti un 10 atlēkušās bumbas Wizards zaudējumā (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 14 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas viņa pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" zaudējumā Oklahomasitijā.

"Wizards" viesos bija spiesta piekāpti...



Komentāri