lv
I1cqqMdBeYPA4ThzW6yiSCffz5TDYZPAO8Ia8wgQ
978492

Uz Bauskas un Ventspils šosejas izveidojies apledojums

Uz Bauskas un Ventspils šosejas izveidojies apledojums

Sestdienas rītā uz Bauskas un Ventspils šosejas ir izveidojies apledojums, taču braukšanas apstākļi pa pārējiem valsts nozīmes autoceļiem ir apmierinoši, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Ap plkst.6.30 apledojums izveidojies Bauskas šosejas posmā no Dimzukalna līdz pat Lietuvas robežai, kā arī uz Ventspils šosejas posmos Priedaine-Kūdra un Tukums-Strazde.

Savukārt pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Aizkraukles, Bauskas, Talsu, Tukuma, Cēsu, Dobeles, Gulbenes, Limbažu, Saldus, Valkas, Valmieras un Ventspils apkārtnē.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti. Ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas deviņas VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot drošu distanci.

Porziņģim 14 punkti un 10 atlēkušās bumbas Wizards zaudējumā (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 14 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas viņa pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" zaudējumā Oklahomasitijā.

"Wizards" viesos bija spiesta piekāpti...

Princis Harijs memuāros atzīst, ka Afganistānā nogalinājis 25 cilvēkus

Lielbritānijas princis Harijs jaunajos memuāros, kas klajā nāks jaunnedēļ, cita starpā atklāj, ka dienesta laikā Afganistānā nogalinājis 25 cilvēkus, ar savu atklātību izraisot gan britu veterānu, gan talibu kritiku.

Kā grāmatā, kas jau nonākusi dažu me...

Latvijas pareizticīgo metropolīts Ziemassvētkos aicina uz savstarpējo sapratni

Latvijas sabiedrībai nepieciešams izrādīt dziļu savstarpēju sapratni cerībā uz ātrāku to pretrunu un grūtību atrisināšanu, ko "izraisījuši prātu zaudējušie cilvēki", vēršoties pie sabiedrības Kristus piedzimšanas svētkos, paudis Latvijas pareizticīgās ...



Komentāri