lv
TaR8SKCw9cKTgXMHBOwlC9ICajazN7lkVN32EnGw
966974

Līķi izmeta uz trepēm... Apsūdzēs par pērn Rīgā izdarītu sievietes slepkavību

Līķi izmeta uz trepēm... Apsūdzēs par pērn Rīgā izdarītu sievietes slepkavību

Valsts policija rosinājusi prokuratūru uzrādīt apsūdzību diviem vīriešiem lietā par sievietes slepkavību pagājušā gada maijā Bolderājas mikrorajonā, informēja policija.

2022.gada 29.maijā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirkņa likumsargi saņēma izsaukumu uz Bolderājas mikrorajonu saistībā ar konfliktu vienā no dzīvokļiem.

Ierodoties notikuma vietā, kāpņutelpā konstatēts 1984.gadā dzimušas sievietes līķis ar divām durtām brūcēm. Noskaidrots, ka līķis ir izmests no kāda dzīvokļa, kur nekavējoties tika veikta iespējamo vainīgo personu - divu vīriešu, aizturēšana.

Par aizdomās turēto slepkavības izdarīšanā tika atzīts 1967.gadā dzimis vīrietis, kuram tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Ieslodzījuma vietā vīrietis atradās četrus mēnešus, pēc kā ar izmeklēšanas tiesneša lēmumu tika atbrīvots un viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Par aizdomās turēto sevišķi smaga nozieguma pēdu iepriekš neapsolītā slēpšanā atzīts 1971.gadā dzimis vīrietis, kuram piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka starp iepriekš diviem vīriešiem un sievieti izcēlās konflikts, kura laikā cietušajai izdarīti dūrieni ar nazi, kā rezultātā iestājās viņas nāve.

Aizdomās turētie, būdami alkohola reibumā, cietušās ķermeni iznesa no dzīvokļa, atstājot kāpņutelpā, pēc kā 1971.gadā dzimušais aizdomās turētais pārvietoja nozieguma rīku - nazi, kā arī sāka uzkopt nozieguma vietu.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bojāgājusī bija ieradusies notikuma vietā, lai aizstāvētu savu draudzeni, ar kuru vienam no aizdomās turētajiem vīriešiem bija izcēlies strīds. Un bojāgājusī sieviete iepriekš nav pazinusi šos vīriešus.

Daugavpils cietoksnī pabeigta septītā bastiona vaļņa restaurācija

Daugavpils Būvvalde pieņēmusi ekspluatācijā restaurēto septītā bastiona valni Daugavpils cietoksnī, ziņo pašvaldībā.

Lai restaurētu un saglabātu vienu no cietokšņa aizsargvaļņa bastioniem, Daugavpils pilsētas pašvaldības Attīstības departaments piesaist...

Zelenskis aicina krievus vismaz Ziemassvētkos nebaidīties no Putina

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdienas vakarā savā videouzrunā aicināja Krievijas pilsoņus atrast sevī drosmi, lai vismaz uz pareizticīgo Ziemassvētku laiku atbrīvotos no bailēm no Krievijas prezidenta Vladimira Putina.

Zelenskis pauda šo...

LR būs pirmatskaņojums Paula koncertuzvedumam Bet saules pulkstens iet…

Latvijas Radio svētdien, 8.janvārī, "Radioteātra" izpildījumā būs pirmatskaņojums Raimonda Paula koncertuzvedumam "Bet saules pulkstens iet…", informēja radio pārstāvji.

Pirmatskaņojums izskanēs plkst.17.05 kanālā "Latvijas Radio 1". Savukārt Latvijas T...



Komentāri