lv
NHVJZE3WQdJa1iWGRQI21mTptckQjP0bAhGD6Ra0
952895

Norvēģija nodevusi Ukrainai 10 tūkstošus artilērijas šāviņu

Norvēģija nodevusi Ukrainai 10 tūkstošus artilērijas šāviņu

Norvēģija ir nodevusi Ukrainai vēl 10 tūkstošus artilērijas šāviņu ar 155 milimetru kalibru, paziņoja Norvēģijas Aizsardzības ministrija.

Šos šāviņus var izmantot vairākos artilērijas ieroču veidos, tostarp pašgājējhaubicēs M109.

"Eiropas un Norvēģijas drošībai ir svarīgi, lai Ukrainai izdotos pretoties Krievijas uzbrukumam. Ukrainai ir vajadzīgs starptautisks atbalsts militārās tehnikas un pašu spēku apmācības veidā," atzīmēja Norvēģijas aizsardzības ministrs Bjerns Arilds Grams.

Viņš paziņoja, ka Norvēģija šogad turpinās atbalstīt Ukrainu un viņa resors pārbaudīs, kādus ieročus Ukrainas Bruņotajiem spēkiem iegādāties tieši no ražotājiem.

Varēs izpurināt matus! Klubā Melnā piektdiena koncertu sniegs grupa Decapitated

Albuma "Cancer Culture" koncerttūres laikā klubā "Melnā piektdiena" 24.februārī uzstāsies poļu smagās mūzikas grupa "Decapitated".

26 gadu un astoņu izdotu albumu laikā "Decapitated" no poļu mazpilsētas metālistiem izauguši par vieniem no mūsdienu metāl...

Par sadarbību ar Kremļa propagandas resursu apcietina Maratu Kasemu

Valsts drošības dienests (VDD) ir aizturējis un tiesa apcietinājusi Latvijas pilsoni par sadarbību ar sankcijām pakļautu Kremļa propagandas resursu, informēja VDD.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka apcietinātais ir Marats Kasems. Viņš ...

Porziņģis: Nedēļas labākā spēlētāja balva ir novērtējums visai komandai

Kristapam Porziņģim piešķirtā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balva ir novērtējums visai komandai, uzsvēra latviešu basketbolists.

Vašingtonas "Wizards" komandas centra spēlētājs iepriekšējā nedēļā p...



Komentāri