lv
LJTKBNONu07tHxm627Y5oVmoUCTr1XL81E6LTXkp
952894

Varēs izpurināt matus! Klubā Melnā piektdiena koncertu sniegs grupa Decapitated

Varēs izpurināt matus! Klubā Melnā piektdiena koncertu sniegs grupa Decapitated

Albuma "Cancer Culture" koncerttūres laikā klubā "Melnā piektdiena" 24.februārī uzstāsies poļu smagās mūzikas grupa "Decapitated".

26 gadu un astoņu izdotu albumu laikā "Decapitated" no poļu mazpilsētas metālistiem izauguši par vieniem no mūsdienu metālmūzikas smagsvariem.

Grupas "Decapitated" albumi "Blood Mantra" un "Anticult" nonākuši "Billboard" ASV topa "Heatseekers" pirmajā pieciniekā.

"Decapitated" jaunais albums "Cancer Culture" iznācis 2022.gada maijā, tajā piedaloties arī "Machine Head" solistam Robam Flinnam un ukraiņu "metalcore" apvienības "Jinjer" solistei Tatjanai Šmailukai.

"Decapitated" koncerts notiks klubā "Melnā piektdiena" 24.februārī plkst.19. Biļetes uz koncertu var iegādāties tīmekļvietnē "ticketshop.lv".

Par sadarbību ar Kremļa propagandas resursu apcietina Maratu Kasemu

Valsts drošības dienests (VDD) ir aizturējis un tiesa apcietinājusi Latvijas pilsoni par sadarbību ar sankcijām pakļautu Kremļa propagandas resursu, informēja VDD.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka apcietinātais ir Marats Kasems. Viņš ...

Porziņģis: Nedēļas labākā spēlētāja balva ir novērtējums visai komandai

Kristapam Porziņģim piešķirtā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balva ir novērtējums visai komandai, uzsvēra latviešu basketbolists.

Vašingtonas "Wizards" komandas centra spēlētājs iepriekšējā nedēļā p...

Par sadarbību ar Kremļa propagandas mediju aizturēts 'Latvijas nolādētājs' Marats Kasems
Šī gada 3. janvārī Valsts drošības dienests (VDD) aizturējis Latvijas pilsoni saistībā ar aizdomām par saimnieciskā resursa nodrošināšanu Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļautam Kremļa propagandas resursam, portāls "Delfi" uzzināja VDD. "Delfi...


Komentāri