lv
tdfUAGQBIfkNm9RYkj7Oi4ZZ6WEUVemUImboXexj
951615

Rosina apsūdzēt internetveikala īpašnieci par klientu naudas piesavināšanos

Rosina apsūdzēt internetveikala īpašnieci par klientu naudas piesavināšanos

Valsts policija rosinājusi prokuratūru apsūdzēt internetveikala īpašnieci par klientu naudas piesavināšanos 21 957 eiro apmērā, informēja policija.

Policija bija saņēmusi iesniegumus no vairākiem cietušajiem, tāpēc sāka kriminālprocesu.

Izmeklēšanā likumsargi noskaidroja, ka laikā no 2018.gada oktobra līdz 2019.gada maijam vairākas personas iepirkušās internetveikalā "tehnoline.lv", veikušas priekšapmaksu par izvēlētajām precēm, taču tās nav saņēmušas. Arī uz personu lūgumiem atdot naudu par nepiegādātām precēm atbildes netika sniegtas.

Likumsargi ieguva pierādījumus tam, ka uzņēmuma amatpersona pircēju pārskaitīto naudu par precēm pārskaitījusi uz savu bankas kontu, pēc kā izņēmusi skaidrā naudā bez attaisnojuma dokumentiem un izlietojusi to savām vajadzībām.

Kopumā internetveikala īpašniece piesavinājusies naudas līdzekļus 21 957 eiro apmērā un viņas noziedzīgo darbību rezultātā cietušas 53 personas.

Sākotnēji internetveikals darbojies kā tas paredzēts, proti, cilvēki iegādājās preces, veica apmaksu un tās saņēma.

Aizdomās turētā, 1983.gadā dzimusī internetveikala īpašniece iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmuma "Tehnoline" īpašniece ir 1983.gadā dzimusī Jeļena Cvirko. Uzņēmums izslēgts no Komercreģistra 2021.gada martā.

Vadītājs Rīgā sadauzījis koplietošanas auto Tesla

Šonedēļ Rīgā, Ganību dambī, patlaban policijai nezināms vadītājs satiksmes negadījumā sadauzījis koplietošanas automašīnu "Tesla" un sabojājis citu personu īpašumu.

2.janvārī ap plkst.8.26 Rīgā, Ganību dambī, patlaban nenoskaidrots automašīnas "Tesla" v...

Džokovičam nāksies izlaist Indianvelsas un Maiami ATP 1000 turnīrus

Serbijas tenisistam Novakam Džokovičam (ATP 5.) nāksies izlaist Indianvelsas un Maiami turnīrus, jo ASV atkal tika ieviesti ar Covid-19 pandēmiju saistīti ierobežojumi, kas paredz, ka iebraucējiem valstī, kuri nav ASV pilsoņi, jābūt vakcinētiem pret Co...

Dokumentālā filma «Pauze» atklās dzīvi laukos Covid-19 pandēmijas laikā

Dokumentālā filma "Pauze" atklās Latvijas lauku un mazpilsētu kultūras un tautas namu dzīvi Covid-19 pandēmijas laikā, informēja filmas režisore Indra Vaļeniece. Filmas pirmizrāde notiks Alsungas kultūras namā 8.janvārī plkst.14.00.

Kad globālā pandēmij...



Komentāri