lv
0217EQ2mm9STiNXpQ9tRSTFe5TXYw4wiMBq6eGxW
947773

Norvēģi malači! Nodevuši Ukrainai 10 tūkstošus artilērijas šāviņu

Norvēģi malači! Nodevuši Ukrainai 10 tūkstošus artilērijas šāviņu

Norvēģija ir nodevusi Ukrainai vēl 10 tūkstošus artilērijas šāviņu ar 155 milimetru kalibru, paziņoja Norvēģijas Aizsardzības ministrija.

Šos šāviņus var izmantot vairākos artilērijas ieroču veidos, tostarp pašgājējhaubicēs M109.

"Eiropas un Norvēģijas drošībai ir svarīgi, lai Ukrainai izdotos pretoties Krievijas uzbrukumam. Ukrainai ir vajadzīgs starptautisks atbalsts militārās tehnikas un pašu spēku apmācības veidā," atzīmēja Norvēģijas aizsardzības ministrs Bjerns Arilds Grams.

Viņš paziņoja, ka Norvēģija šogad turpinās atbalstīt Ukrainu un viņa resors pārbaudīs, kādus ieročus Ukrainas Bruņotajiem spēkiem iegādāties tieši no ražotājiem.

Valsts vidienē sniega segas biezums sasniedzis 11 centimetrus

Ceturtdien plkst.8 biezākā sniega sega novērojumu stacijās bija desmit centimetri Skrīveros un 11 centimetri Ogresgalā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Novērojumu stacijā Rīgas centrā un arī Kalnciemā tobrīd bija astoņ...

Policija sūtījumu Krievijas vēstniecībai ar nezināmo vielu nodevusi ekspertīzei

Valsts policija sūtījumu Krievijas vēstniecībai ar nezināmo vielu nodevusi ekspertīzei laboratorijā, informēja policija.

Trešdienas vakarā dienesti darbu notikuma vietā pabeiguši un sūtījums ar nezināmo vielu nodots laboratorijai ekspertīzes veikšanai.

...
Pēc eiro ieviešanas Horvātijā vērojams cenu kāpums; iedzīvotāji saniknoti

Vien dažas dienas pēc eiro ieviešanas Horvātijā novērojams patēriņa cenu kāpums, kas saniknojis iedzīvotājus, patērētāju aizsardzības organizācijas un valdību.

Ceturtajā dienā kopš eiro laišanas apgrozībā valstī ir plaša neapmierinātība ar jaunāko cenu ...



Komentāri