lv
fmoHrtoPgitiqFptn93py7UVxNjhSxGJwdGHTsYM
947764

Policija sūtījumu Krievijas vēstniecībai ar nezināmo vielu nodevusi ekspertīzei

Policija sūtījumu Krievijas vēstniecībai ar nezināmo vielu nodevusi ekspertīzei

Valsts policija sūtījumu Krievijas vēstniecībai ar nezināmo vielu nodevusi ekspertīzei laboratorijā, informēja policija.

Trešdienas vakarā dienesti darbu notikuma vietā pabeiguši un sūtījums ar nezināmo vielu nodots laboratorijai ekspertīzes veikšanai.

Policijā par notikušo sākta resoriskā pārbaude. Tiks sagaidīts atzinums par vielas sastāvu, savukārt policija tālāk lems par materiāla virzību.

Jau ziņots, ka trešdien ap plkst.15 saņemts izsaukums par to, ka Krievijas vēstniecībā Rīgā, iespējams, ir saņemts aizdomīgs sūtījums, kurā atrodas nezināmas izcelsmes viela.

Notikuma vietā ieradās Valsts policija un citi operatīvie dienesti.

Pēc eiro ieviešanas Horvātijā vērojams cenu kāpums; iedzīvotāji saniknoti

Vien dažas dienas pēc eiro ieviešanas Horvātijā novērojams patēriņa cenu kāpums, kas saniknojis iedzīvotājus, patērētāju aizsardzības organizācijas un valdību.

Ceturtajā dienā kopš eiro laišanas apgrozībā valstī ir plaša neapmierinātība ar jaunāko cenu ...

Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret vīrieti par dzīvesbiedres nožņaugšanu Talsos
Pagājušā gada vasarā kāds vīrietis Talsos pieteicās policijā, atzīstoties noziegumā – viņš nogalinājis savu dzīvesbiedri. Likumsargi dzīvoklī atrada sievietes līķi un aizturēja vīrieti. Šobrīd izmeklēšana kriminālprocesā ir pabeigta un tas nodots proku...
Krievija pārvietojusi bumbvedējus tālāk no Ukrainas, ziņo Lielbritānija
Pēc triecieniem Krievijas Engelsas gaisa bāzei, kurā tika bojātas vairākas lidmašīnas, Maskava, visticamāk, veikusi vispārēju tālā darbības rādiusa lidmašīnu pārvietošanu, īpaši uz lidlaukiem tālāk no Ukrainas, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā,...


Komentāri