lv
GtpZzYeWtCjvs0NF4u1922vSTgI4Ese72Y0xZFyK
947745

Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret vīrieti par dzīvesbiedres nožņaugšanu Talsos

Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret vīrieti par dzīvesbiedres nožņaugšanu Talsos
Pagājušā gada vasarā kāds vīrietis Talsos pieteicās policijā, atzīstoties noziegumā – viņš nogalinājis savu dzīvesbiedri. Likumsargi dzīvoklī atrada sievietes līķi un aizturēja vīrieti. Šobrīd izmeklēšana kriminālprocesā ir pabeigta un tas nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).
Krievija pārvietojusi bumbvedējus tālāk no Ukrainas, ziņo Lielbritānija
Pēc triecieniem Krievijas Engelsas gaisa bāzei, kurā tika bojātas vairākas lidmašīnas, Maskava, visticamāk, veikusi vispārēju tālā darbības rādiusa lidmašīnu pārvietošanu, īpaši uz lidlaukiem tālāk no Ukrainas, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā,...
«Twitter» atceļ politiskās reklāmas aizliegumu platformā
Sociālās saziņas vietnē "Twitter" atcelts 2019. gadā noteiktais politiskās reklāmas aizliegums. Toreizējā vadība uzskatīja, ka politiskie vēstījumi nav pelnījuši, lai tos publiskotu par naudu.
Kompānijai «Meta» piemēro vēl 390 miljonu eiro sodu par datu aizsardzības noteikumu pārkāpumiem
Īrijas Datu aizsardzības komisija noteikusi sociālo tīklu "Facebook" un "Instagram" mātesuzņēmumam "Meta" vēl 390 miljonu eiro naudas sodu. Kompānija esot pārkāpusi Eiropas Savienības personas datu aizsardzības noteikumus.


Komentāri