lv
a7hJH1aKk6Hd1XG2gjLN4ktZORoUNVEylgSkJ8Qa
941983

'Cehs.lv': Baznīcas elites īstenotā masu maldināšana

'Cehs.lv': Baznīcas elites īstenotā masu maldināšana
Kā visi normāli cilvēki, piedzimu ģimenē, kas mani nekristīja, nelika iet uz baznīcu un svētdienas skolu, bet, ja man rastos tāda vajadzība, neiebilstu, ja izvēlētos reliģisko piederību. Varu droši apgalvot, ka lielākā dzīves daļa man ir aiz muguras, un sāku apsvērt "apdrošināšanas polises" iegādi, proti, solīt savu uzticību kādai no pasaules lielākajām reliģijām, tam gadījumam, ja pēcnāves dzīve tiešām eksistē. Tāpat kā izvēloties apdrošinātāju, izpētīju šī pakalpojuma sniedzējus. Šobrīd pasaules tirgū ir trīs galvenie spēlētāji: kristietība, islāms un hinduisms.
RAKUS pārtraukusi darba attiecības ar slimnīcas Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāju
Rīga, 4.janv., LETA. Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS) pārtraukusi darba attiecības ar Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāju Rutu Zatleri, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Rī...

IATA kritizē valstu lēmumus atjaunot Covid-19 testu veikšanu ceļotājiem no Ķīnas

Starptautiskā Gaisa satiksmes asociācija (IATA) trešdien kritizēja vairāku valstu lēmumus atjaunot Covid-19 testu veikšanu un citus pasākumus, kas vērsti pret ceļotājiem no Ķīnas.

Aizvien vairāk valstu, tai skaitā ASV, Kanāda, Japāna un Francija, noteik...

Liepājā būvdarbu laikā strādnieki atrod sprādzienbīstamu priekšmetu
Rīga, 4.janv., LETA. Liepājā būvdarbu laikā strādnieki atrod sprādzienbīstamu priekšmetu, liecina Zemessardzes 54.kaujas atbalsta bataljona ieraksts sociālajā medijā "Facebook".

Rīga, 4.janv., LETA. Liepājā būvdarbu laikā strādnieki atrod sprād...



Komentāri