lv
ZccmzvPuWsyDs2vjAcP1tG3g6Ezuo65Su88aRs0G
939452

Sākas pasākumu pieteikšana sarunu festivālam Lampa

Sākas pasākumu pieteikšana sarunu festivālam Lampa

Ikviens interesents no šodienas līdz 8. februārim var pieteikt savu pasākumu devītajam sarunu festivālam "Lampa", informēja festivāla programmas kuratore Egita Prāma.

Viņa atzīmē, ka šovasar festivāls Cēsīs norisināsies 9. un 10.jūnijā. Pasākuma tēmu, formātu un dalībnieku izvēlē ierobežojumu nav, un ikviens var pieteikt savu pasākumu vienas vai pusotras stundas garumā vai pat veselu divu dienu pasākumu programmu.

Prāma norāda, ka visi pieteikumi piedalās konkursā, taču festivāla pasākumu skaits ir ierobežots, tāpēc, plānojot pasākumu pieteikšanu, festivāla organizatoru komanda aicina sadarboties - apdomāt iespējas pasākumu rīkot kopā ar vēl kādu organizāciju.

Viņa arī klāsta, ka 11.janvārī plkst.16 interesenti, kas apsver iespēju pieteikt pasākumus, ir aicināti uz bezmaksas tiešsaistes semināru par pasākumu rīkošanu sarunu festivāla "Lampa" sociālā medija "Facebook" lapā.

Pēc Prāmas paustā, ir trīs iespējas, kā kļūt par "Lampas" pasākuma rīkotāju - ir iespējams organizēt divu dienu pasākumu programmu vai vienu pasākumu uz "Lampas" nodrošinātajām skatuvēm. Šā gada jaunums ir iespēja organizēt arī aktivitāti divu dienu garumā.

Festivāla apmeklējums ir bez maksas, un tā izmaksas pamatā tiek segtas no grantiem, ziedojumiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem. Līdzmaksājuma apmērs ir atkarīgs no izvēlētās skatuves un norises laika, taču ikvienam ir iespēja pieteikties arī bezmaksas dalībai.

Fonds atvērtai sabiedrībai "Dots" piedāvā ierobežotu skaitu vietu bezmaksas dalībai indivīdiem, biedrībām, nodibinājumiem un sociālajiem uzņēmumiem. Savukārt "British Council" pārstāvniecība Latvijā Reģionu skatuvē piedāvā bezmaksas dalību organizācijām un iedzīvotājiem, kuru pamata darbības vai dzīves vieta ir ārpus Rīgas un kuru pasākumu tēma pievēršas vietējām kopienām būtiskām norisēm un jautājumiem Latvijas reģionos. "Swedbank" piedāvā bezmaksas dalību pieteikt Ilgtspējas skatuvē indivīdiem un organizācijām, kuru pasākumi ir saistīti ar vides un klimata, kā arī sociālo ilgtspēju un labas pārvaldības principiem.

Vairāk informācijas par pasākumu pieteikšanas kārtību un festivāla norisi var lasīt, sekojot saitei "festivalslampa.lv/lv/daliba".

Uzlabojumu ieviešanas laikā iespējami īslaicīgi traucējumi atsevišķos 'Latvija.lv' pakalpojumos
Uzlabojumu ieviešanas laikā iespējami īslaicīgi traucējumi atsevišķos "Latvija.lv" pakalpojumos, informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Ziemeļīrijas protokols varētu būt pārāk stingrs, atzīst Īrijas premjerministrs
Īrijas premjerministrs Leo Varadkars atzinis, ka breksita gadījumā tikušas pieļautas kļūdas no visām pusēm un ka Ziemeļīrijas protokols, iespējams, ir mazliet par stingru.
Psihiatrijas centrā zīmēm par atbrīvojumu no valodas pārbaudes pieteikušies 22 cilvēki; psihiatri – atbrīvot var tikai smagi slimos
Lai saņemtu atzinumu par atbrīvojumu no valsts valodas prasmes pārbaudes, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrā jau pieteikušies 22 cilvēki. Smagas psihiskas saslimšanas gadījumā viņiem pārbaudījums nebūs jākārto. Bet jau gada nogalē pie psihiatrie...


Komentāri