lv
7r4OCr1ciwjUkNRq3NMYW7Usq6Dl96V50KVN0xis
939374

Psihiatrijas centrā zīmēm par atbrīvojumu no valodas pārbaudes pieteikušies 22 cilvēki; psihiatri – atbrīvot var tikai smagi slimos

Psihiatrijas centrā zīmēm par atbrīvojumu no valodas pārbaudes pieteikušies 22 cilvēki; psihiatri – atbrīvot var tikai smagi slimos
Lai saņemtu atzinumu par atbrīvojumu no valsts valodas prasmes pārbaudes, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrā jau pieteikušies 22 cilvēki. Smagas psihiskas saslimšanas gadījumā viņiem pārbaudījums nebūs jākārto. Bet jau gada nogalē pie psihiatriem vērsās cilvēki, kuri šādu izziņu vēlējās iegūt bez jebkāda pamatojuma.
Slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 363

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies no 380 līdz 363 pacientiem, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 48 Covid-19 pacienti...

Naktī Latvijā spēcīgi snigs un puteņos. Kāda būs gaisa temperatūra?

Trešdienas pēcpusdienā Latviju no dienvidrietumiem sasniedz plaša nokrišņu zona - naktī uz ceturtdienu ilgstoši snigs un puteņos, valsts rietumu un dienvidu daļā snigs spēcīgi, prognozē sinoptiķi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs saga...

Itālijas labējās partijas plāno apvienoties

Trīs partijas, kas veido Itālijas labēji centrisko partiju, pirms 2024.gadā gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām varētu apvienoties, tādējādi vienojot labējos arī Briselē.

Par trīs labējo partiju apvienošanos atkārtoti izteicies konservatīvās pa...



Komentāri