lv
sMqraVD3xobx6hSt4mWFf3p4JRyhs9XfR84KkfcA
936254

Krievi Mariupoles ostu pārvērš par militāru bāzi - mēra padomnieks

Krievi Mariupoles ostu pārvērš par militāru bāzi - mēra padomnieks

Krievu okupanti Mariupoles jūras ostu pārvērš par militāru bāzi, pavēstīja pilsētas mēra padomnieks Petro Andrjuščenko.

"Jūras ostu okupanti pakāpeniski pārvērš par militāru bāzi. Decembra beigās no darba ostā atlaisti visi mariupolieši, atskaitot speciālistus kolaboracionistus, un ievesti darbinieki no Maskavijas (Krievijas). Sākti darbi pie piestātņu sadalīšanas nosacīti civilajās un nosacīti militārajās," skaidroja amatpersona.

"Daļa darbinieku mariupoliešu decembra trešajā dekādē "nosūtīti komandējumā" uz Krimu. Pēc tam sakari ar viņiem pazuduši. Kur viņi atrodas, tuviniekiem nav zināms. Labākajā gadījumā - rok ierakumus. Sliktākajā - paši šajos ierakumos nonākuši bez piekrišanas un brīdinājuma," norādīja Andrjuščenko.

Porziņģis komentē spēli pret Bucks un kā apstādināt Adetokunbo (+VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Vašingtonas "Wizards" vajadzēja spēlēt aizsardzībā kā vienotai komandai, lai būtu bijusi iespēja apturēt Milvoki "Bucks" līderi Janni Adetokunbo, pēc neveiksmes pret "Bucks" secināja Kristaps Porziņģis, ...

Vangažos ar policijas dronu atrod grāvī iekritušu sirmgalvi

Vangažos, izmantojot policijas dronu, izdevies atrast grāvī iekritušu sirmgalvi, informē Valsts policija.

3.janvāra vakarā kāda 80 gadus veca sieviete braukusi mājās ar vilcienu no Rīgas uz Inčukalnu, taču sajaukusi savu pieturu un izkāpusi nepareizajā ...

FOTO. Babītē atklāj jaunu meža ugunsdzēsības staciju
Rīgas reģionālās virsmežniecības Babītes mežniecības teritorijā ekspluatācijā nodota jaunbūvēta meža ugunsdzēsības stacija, informēja Valsts meža dienestā.


Komentāri