lv
PfUX3CfyfebZPfKDvorzruszFUHrm7FWkBN7WpX3
936252

Vangažos ar policijas dronu atrod grāvī iekritušu sirmgalvi

Vangažos ar policijas dronu atrod grāvī iekritušu sirmgalvi

Vangažos, izmantojot policijas dronu, izdevies atrast grāvī iekritušu sirmgalvi, informē Valsts policija.

3.janvāra vakarā kāda 80 gadus veca sieviete braukusi mājās ar vilcienu no Rīgas uz Inčukalnu, taču sajaukusi savu pieturu un izkāpusi nepareizajā pieturā Vangažos, pēc kā izlēmusi turpināt ceļu uz mājām patstāvīgi.

Sieviete Inčukalna virzienā devusies ar kājām gar dzelzceļa sliedēm. Uztraukušies tuvinieki, uzzinot par sievietes negadījumu, devušies viņu meklēt, taču sapratuši, ka saviem spēkiem to ir grūti izdarīt, tāpēc par notikušo informējuši arī policiju.

Policija un brīvprātīgie iedzīvotāji nekavējoties sāka meklēt pazudušo kundzi.

Veicot meklēšanas pasākumus un izmantojot dronu, kas aprīkots ar termokameru, ap plkst.23.30 pazudusī atrasta netālu no tā dēvētā Inčukalna gudrona dīķa pie dzelzceļa, kur bija iekritusi grāvī ar ūdeni.

Nekavējoties uz norādīto vietu izsaukti mediķi, kuri sievieti nogādājuši medicīnas iestādē.

Policija izsaka pateicību visiem iesaistītajiem, kuri nebija vienaldzīgi un palīdzēja sirmgalves meklēšanā.

FOTO. Babītē atklāj jaunu meža ugunsdzēsības staciju
Rīgas reģionālās virsmežniecības Babītes mežniecības teritorijā ekspluatācijā nodota jaunbūvēta meža ugunsdzēsības stacija, informēja Valsts meža dienestā.
Dānijā skaidras naudas izzušana izskaudusi arī banku aplaupīšanas mēģinājumus
Dānijas finanšu darbinieku arodbiedrība vēsta, ka aizvadītajā gadā pirmoreiz daudzu gadu laikā Dānijā nav noticis neviens bankas aplaupīšanas mēģinājums.
Londona: Trieciens Makijivkai ir liecība neprofesionalitātei

Ukrainas armijas gadumijas raķešu trieciens Doneckas apgabala Makijivkai, kur atbilstoši Ukrainas puses aplēsēm nogalināti simtiem Krievijas karavīru, bet Maskava atzinusi 89 savu karavīru nāvi, ir liecība tam, kā neprofesionalitāte noved pie lieliem K...



Komentāri